Fırsat kursundan 2A modelini taksit ile aldım sıfır sıkıntı.
Nothing Phone 1 batarya yoğun kullanımda gün sonunda kesinlikle şarja takmanı istiyor. Gün içinde yeterli ışıkta iş görür. Video kısmı bana kalırsa yetersiz. Sonuç olarak yurtdışı 10'a almaktansa 2.900 lira farkla Türkiye cihazını alırım.
Yakın zamanda CMF Phone 1 Türkiye'ye geliyor hemde Nothing'in Türkiye'de açacağı fabrika da üretilecek. CMF Phone 1'in yurtdışı fiyatının 199$ olduğunu ve Nothing Phone 1'in Türkiye'de 12.899 TL olduğunu düşünürsek CMF Phone 1 10-11 bin TL arasında bir fiyat ile Türkiye'de satışa çıkabilir. Eğer o fiyatta olursa çok satar.
Farketmiyor hocam, Türkiyede garantili satılan tüm cihazlar evofone distribütörlüğüne bağlı. Kısacası aldığınız cihaz garantili ise kimin sattığının bir önemi yok. Türkiye'ye evofone'dan başkası yasal yolla nothing getirmiyor.
2019'dan 2024'e kadar Xiaomi Mi Note 10 kullandım.Hayatımdan en uzun süre kullandığım telefon oldu mi note 10.Hala da çok severim.Mi note 10'dan sonra Nothing Phone 2A aldım, öncesinde Nothing Phone 1 almayı düşünüyordum modelini daha çok beğendiğim için.Fakat mi note'un en çok sevdiğim özelliklerinden biri olan bataryasını göz önüne alınca Nothing Phone 2a almaya karar verdim. 16.000 küsüre 3 taksitle Nothing Phone 2a aldım. Mi note 10 zamanının en iyi telefonu bence hala bile çoğu telefondan üstün. Mi note 10'un bence tek eksiği Android 11'de kalması. Yenilikleri kullanamıyorsun. Nothing Phone 2a'nında en iyi özelliği android 17 güncellesi dahi alacak oluşu.
Kısacası mi note 10 , benim gözümde yadigar. Nothing Phone 2a ise son model spor araba ayrıca nothing kendini sevdirdi bana.Eğer ikisi ile karşılaştırma istiyorsanız merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.bu arada nothing phone 2a çok hızlı. mi note 10, nothing'in hız konusunda yanından geçemez.