Neler Yeni

🔥İndirim Nothing Phone 1 8/128 12.899 TL / Nothing Phone 1 8/256 13.699 TL

Gurkanpiro

80+ Platinum
Fırsat kursundan 2A modelini taksit ile aldım sıfır sıkıntı.

Nothing Phone 1 batarya yoğun kullanımda gün sonunda kesinlikle şarja takmanı istiyor. Gün içinde yeterli ışıkta iş görür. Video kısmı bana kalırsa yetersiz. Sonuç olarak yurtdışı 10'a almaktansa 2.900 lira farkla Türkiye cihazını alırım.
bilmiyordum sagolun

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Mahir
Yeni yılda her şeye zam gelmeden almayı düşünüyorum, kullanıp da yorum yapabilecek var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
abbas
Yakın zamanda CMF Phone 1 Türkiye'ye geliyor hemde Nothing'in Türkiye'de açacağı fabrika da üretilecek. CMF Phone 1'in yurtdışı fiyatının 199$ olduğunu ve Nothing Phone 1'in Türkiye'de 12.899 TL olduğunu düşünürsek CMF Phone 1 10-11 bin TL arasında bir fiyat ile Türkiye'de satışa çıkabilir. Eğer o fiyatta olursa çok satar.
Bu bilgi gerçek mi? CMF'lerde SD kart slotu da vardı çok iyi olur gelirse kesinlikle alırım.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
Nothing Phone 2A, Nothing Phone 1 ve Xiaomi Mi Note 10 arasından hangisi ezici üstünlük kurar? Ya da aşağı yukarı yakın telefonlar mı?

Maltafana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Murat Kaçar
Ya bu 20 bin lira altı telefonlarda 12 taksit olayı başlamadı mı?

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Beyler neden taksit yok takait olsa alicam.

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Arda Akel
Bu Nothing Phone'a bi' alışamayan ben miyim ya?
Mrwhosetheboss'dan gördüm YouTube'da pek bir özelliği yok gibi ha? Bana mı öyle geliyor yoksa?

Ben 8000 binlik Realme'im ile devamke.

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Alp TC
fırsat kurdu şahsen tercıh etmezdım pasajda felan 15kya satıyor
Farketmiyor hocam, Türkiyede garantili satılan tüm cihazlar evofone distribütörlüğüne bağlı. Kısacası aldığınız cihaz garantili ise kimin sattığının bir önemi yok. Türkiye'ye evofone'dan başkası yasal yolla nothing getirmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler neden taksit yok takait olsa alicam.

Taksit amazon yapıyordu o da kaldırmış gözüküyor, ben taksitle almıştım.

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Alp TC
şu telefonu harbi merak ediyorum acaba nasıl performasn ve kamera olarak vıdeo falan nasıl acaba gidip inceleme videosu izlicem varsa eğer

Merak ettiğiniz şey varsa nothing phone ile ilgili bana sorabilirsiniz, her konuda yardımcı olurum.

Yeni yılda her şeye zam gelmeden almayı düşünüyorum, kullanıp da yorum yapabilecek var mı?

istediğinizi sorun hocam yardımcı olalım.

Nothing Phone 2A, Nothing Phone 1 ve Xiaomi Mi Note 10 arasından hangisi ezici üstünlük kurar? Ya da aşağı yukarı yakın telefonlar mı?

2019'dan 2024'e kadar Xiaomi Mi Note 10 kullandım.Hayatımdan en uzun süre kullandığım telefon oldu mi note 10.Hala da çok severim.Mi note 10'dan sonra Nothing Phone 2A aldım, öncesinde Nothing Phone 1 almayı düşünüyordum modelini daha çok beğendiğim için.Fakat mi note'un en çok sevdiğim özelliklerinden biri olan bataryasını göz önüne alınca Nothing Phone 2a almaya karar verdim. 16.000 küsüre 3 taksitle Nothing Phone 2a aldım. Mi note 10 zamanının en iyi telefonu bence hala bile çoğu telefondan üstün. Mi note 10'un bence tek eksiği Android 11'de kalması. Yenilikleri kullanamıyorsun. Nothing Phone 2a'nında en iyi özelliği android 17 güncellesi dahi alacak oluşu.

Kısacası mi note 10 , benim gözümde yadigar. Nothing Phone 2a ise son model spor araba :) ayrıca nothing kendini sevdirdi bana.Eğer ikisi ile karşılaştırma istiyorsanız merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.bu arada nothing phone 2a çok hızlı. mi note 10, nothing'in hız konusunda yanından geçemez.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,743
Üyeler
163,874
Son üye
batuhanndirii
Top Bottom