Neler Yeni

Numara taşıma nedir ?

peralta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
harun yeninci
Arkadaşlar öncelikle merhaba şu anda vodafone dayım ancak fahiş fiyatlar ödüyorum diğer operetörlerde tarifeler çok daha ucuz bu yüzden de operetörümü değiştirmeye karar verdim numara taşıma ile ilgili bilgisi olan varsa detaylı anlatabilir mi

Golf 4 R32

80+ Silver
mesela türkcell kullanmak istiyorsun gidiyorsun türkcellin mağazasına hattımı vodafoneden türkcelle geçirmek istiyorum diyorsun sim kart veriyolar bi kaç gün içinde sana mesaj geliyor sonra türkcell sim kartı takıyorsun bitti.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,963
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar öncelikle merhaba şu anda vodafone dayım ancak fahiş fiyatlar ödüyorum diğer operetörlerde tarifeler çok daha ucuz bu yüzden de operetörümü değiştirmeye karar verdim numara taşıma ile ilgili bilgisi olan varsa detaylı anlatabilir mi
Numara taşıma kendi numaranla diğer operatörlere geçmektir. Yeni hat alırsan sıfırdan bir numaran olur ve ekstra yeni hat ücreti ödersin.

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Gozalak
geçiş yapan müşterilere özel tarifeler sunuyor hepsi biraz daha uygun fiyata .zaten sözleşme bitince başka operatöre 1 hafta geçip geri geliyoruz genelde....

numaran aynı kalıyor geçiş yapacaksan sözleşmen olmadığına dikkat et

Ekler

• IMG_1729.jpg
    IMG_1729.jpg
    1.2 MB · Hit: 58

peralta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
harun yeninci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mesela türkcell kullanmak istiyorsun gidiyorsun türkcellin mağazasına hattımı vodafoneden türkcelle geçirmek istiyorum diyorsun sim kart veriyolar bi kaç gün içinde sana mesaj geliyor sonra türkcell sim kartı takıyorsun bitti.
Peki Vodafone ile herhangi bir işim oluyor mu vodafone hattım direk iptal mi oluyor

peralta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
harun yeninci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçiş yapan müşterilere özel tarifeler sunuyor hepsi biraz daha uygun fiyata .zaten sözleşme bitince başka operatöre 1 hafta geçip geri geliyoruz genelde....

Tahütüm yok şu anda 180 liraya 5 gb veriyorlar aşırı pahalı 5 gb hemen bitiyor

Golf 4 R32

80+ Silver

Resimdeki son başvuru tarihi geçmiş.

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Gozalak
tüekcell veya ttnet e geçip geri gelsen daha uygun fiyat verecek aslında vodafone sana...

Golf 4 R32

80+ Silver
Hangisini tavsiye edersin türktelekom mu türkcell mi bu ikisinden birini tercih edeceğim
türktelekoma geçtim ve pişmanım hiçbir yerde çekmiyor ama türkcell her yerde çekiyordu. Türkcell öneririm o yüzden

peralta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
harun yeninci

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Gozalak
Bunu yapmak ne kadar tutar ?
bu ücretsiz aslında ama geçtiğin operatörde faturalı olarak geçmemen lazım ve tarife seçmemen lazım...

sen bi vodafone bayisine git onlar seni yönlendirir ttnet e geçiyorum ben geri gleceğim zaman onlar çok sorun çıkarmıyor

vodafoneda 16 gb 170 tl mesela şuan yeni gelene...
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıfırdan hat alanlar için 440 tl sen taşıma yapacaksın ücretsiz olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,739
Üyeler
172,727
Son üye
𝐌𝐢𝐜𝐡𝐚𝐞𝐥 𝐌𝐲𝐞𝐫s
Top Bottom