Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
İsrail e destek için alınır bnceBence değişti. Eskisi gibi değil ama yine piyasanin en iyilerinden
İsrail e destek için alınır bnceBence değişti. Eskisi gibi değil ama yine piyasanin en iyilerinden
Tarım kredi kooperatifNerde satılıyor hocam bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hdiwxhkwx
Djwjdjjdjxkomik olan nedir ?
Mesaj yazmana gerek yoktu o zaman.boykot listemde saol
Komik değil knk insan olmak herkese göre değilİsrail e destek için alınır bnce
Şaka yapmamış ki, 10 tane alıyorum şimdiKomik değil knk insan olmak herkese göre değil
forumda bu konularda hassas olanlar varsa görmelerini istedim herkes almakta veya almamakta özgür. Ben bu ürünü boykot amaçlı almam ve belirtirim, kimisi çok şekerli bu ürün der almaz ve belirtir ürünü almak isteyene bilgi verir. Örnekleri daha fazla artırabiliriz. Ürün hakkında yorum yapmak bu forumun en temel amaçlarından biridir.Mesaj yazmana gerek yoktu o zaman.
Düşünsene 15-16 yaşında ülkeni savunmak için Çanakkale de doğuda ege de 10 tane cephede savasip şehit veriyorsun nesillerin rahat yaşasın birilerine bağlı olmasın diye ama gelecek 3-5 troll veled senin zamanında savastigin adamlara destek olmak için 10 tane Nutella alacam diye dalga geçsin çok aşağılıksinizŞaka yapmamış ki, 10 tane alıyorum şimdi
Evinde yerli olan malları say desem 2 satırı geçmeyecek. Türkiye 7 düvelle savaştı İngiliziyle, fransızıyla italyanıyla, anzağıyla, arabıyla, yahudisiyle, hıristiyanıyla. Düşünsene komutanlar o kadar ülkeyle savaşsın ama bu kişi evinde o ülkelerin firmalarına ait ürünler kullansın. Ha bu arada ahbap evindeki kuranı atman gerekiyor o zaman onlarla da savaştık çünküDüşünsene 15-16 yaşında ülkeni savunmak için Çanakkale de doğuda ege de 10 tane cephede savasip şehit veriyorsun nesillerin rahat yaşasın birilerine bağlı olmasın diye ama gelecek 3-5 troll veled senin zamanında savastigin adamlara destek olmak için 10 tane Nutella alacam diye dalga geçsin çok aşağılıksiniz