Nvidia aldığımıza pişman olduk

Reaksiyon skoru
100
Bu sefer pişman etti. Rtx 5000 serisi biliyorsunuz siyah ekran hatalarıyla meşhur. Dün sürücü güncelledik ve meşhur siyah ekran yedik. Hemen eski sürücüye döndüm.

Redditte tonlarca konu açılmış. Bunun kesin çözümü hep eski sürücü kullanmak mi gerçekten delirmelik olay.

Bu sefer pişman etti. Rtx 5000 serisi biliyorsunuz siyah ekran hatalarıyla meşhur. Dün sürücü güncelledik ve meşhur siyah ekran yedik. Hemen eski sürücüye döndüm.

Redditte tonlarca konu açılmış. Bunun kesin çözümü hep eski sürücü kullanmak mi gerçekten delirmelik olay.
4070S kullanan biri olarak halen 566.36 sürümündeyim nvidia yazılımda iyice çökmeye başladı

4 serisinde de mi aynı sorun var.
Var hocam yeni sürümler tamamıyla 5000 serisine odaklanmışlar 4000 serilerinde fps droplar, gysnc sorunları, ekran kararmaları gibi bir sürü sorun çıkartabiliyor

bende 5070 var güncel yeni sürüm kullanıyorum ve ekran kartını aldığımdan beri böyle bi sorunla karşılaşmadım şans işi galiba

4 serisinde de mi aynı sorun var.
evet hocam her seride yeni drivera geçince olmadık sorunlar ile karşılaşılıyor eski stabil sürücüde kalmak mantıklı bunuda anlamanın yolu youtubede ekran kartı modelini yazıp driver sürümlerini karşılaştırmak ben rtx 4060 ta böyle yapıyorum 566.36 sürümündeyim stabil çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4060 kullanıyorum. Şimdi baktım sürücü sürümüm 576.40 mış. Şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.
hocam youtubede sürüm karşılaştırmasına bakın bence fena fps kaybı yaşıyor olabilirsiniz bende 4060 kullanıyorum fps kaybı çok oluyordu 566.36 ya geçtım stabil çalışıyor

bizde de 5070 var sürekli oyunlarda hata veriyor,bezdirdi artık kullanamıyoruz pc yi

sisteminiz nedir bu arada

Geri