- Reaksiyon skoru
- 581
kimse 5 nesil öncenin sorunlarını 9070xt nin üstüne atmıyo. o sorunlar gitti yeni sorunlar geldi. iki markayı da eksisi ve artısı ile olduğu gibi aktarmak lazım bilmeyene. amd daha sorunlu ancak uygun ve saf kas gücü sunuyo, nvidia daha sorunsuz daha optimize ve yapay zeka özellikleri çok daha iyi ama üst modeller dışında soğutmadan muzdarip, vram kısık, fiyatlar fahişYaklaşık 4 aydır imzamdaki sistemle Sapphire Pulse 9070XT modelini 4K monitör ile hikayeli oyunlarda kullanıyorum. En ufak bir sorun yaşamadım. Aktif olarak kullandığım kart sayısı buradaki arkadaşların çoğunun ramlerinin CL değerinden fazladır. Evet geçmiş kartlarda Nvidia fersah fersah fark atıyordu AMD Radeon'a ancak 5 nesil önceki kartlarda yaşanan problemler ile 9070XT gibi bir kartın çöplenmesi komedi. Nvidia'ya karşı AMD Radeon sorunlu, yabancı forumlarda onlarca konu var diyenlere defalarca cevap verdim burada, yine kabullenemediler. Öyle saçma sebeplerle hata yaşıyorum diyen var ki gülmekten yerlere yatarsın. Driver yüklemeden oyuna giren mi ararsın, eski kartı söküp bırak temiz kurulumu ddu ile temizlik yapmadan takıp oynayan mı ararsın, 550W psu ile oynamaya çalışan mı ararsın, ekran kartı en üst slota takınca işlemciye yakın oluyor daha çok ısınır diye düşünüp alttaki pcie slotlarına takan mı ararsın daha neler neler. Kısaca 9070XT gönül rahatlığıyla alınır, 5070ten daha iyi bir kart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yine milleti yakıyo skljdfbvkjsdbfvjnher şeyine göre denk değiller 5070 tff 1.ligteki sol bek, 9070xt premier league'de her sezon 25 gol atan topçu.
bak nedenini yazdim.