ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,320
9070 xt almak istemiyorsanız 5070 ti alın...
Yine bir ihtimal belki düzelmiştir diye ümit ediyorsun ama yabancı forumlara da bakınca hala şikayet eden çok kişi var. tabii ki Nvidia kusursuz değil lakin stabilitesi kendini kanıtlamış tek marka şuan.konu sahibi kararı çoktan vermiş, sadece 5070 önerenlerin mesajını beğeniyor. bence uzamasına gerek yok boşa dil dökmeyin. konuyu acmadan zaten kararını vermis. aynı fiyata daha gücsüz kart ile mutluluklar
Dostum denk değiller derken nesine göre denk değiller mesela? Oyunlardaki FPS için diyorsan haklısın ama sadece iş FPS ile mi bitiyor? Ben Oyuncu değilim bana 500 400 FPS gereksiz 100 olsun 90 olsun bana yine yeter. Ama sağlamlık, stabilite, kararlılık daha az sorunlu kart, yapay zeka vs bir çok şeyde evet denk değiller diye düşünüyorum dğer arkadaşlar gibi, Nvidia açık ara önde. Düz bir cümle yazıyorsun aslı astarı yok sonra diyorsunuz ki duymak istediklerini beğebiyor. Lütfen konuyu lise seviyesine indirmeyin, birçok kişi okuyup fikir sahibi olabilir bunu düşünerek fikir sunun ve nedenini yazın zahmet olmazsa.9070xt tabi ki denk bile değiller, diğer yazanlar mutlu olmanı istemiyor sanırım.
Yine bir ihtimal belki düzelmiştir diye ümit ediyorsun ama yabancı forumlara da bakınca hala şikayet eden çok kişi var. tabii ki Nvidia kusursuz değil lakin stabilitesi kendini kanıtlamış tek marka şuan.
%1 fps çöp olduktan sonra ne anlamı kalıyorAlıntıyı görüntüle
mfg ile 9070 xt ye yaptığına bakın (40 %1 fps :d)
AMD yazılımı Nvidiadan daha iyi şuan ve 5070 yapay zeka ile anca 9070XT'nin saf performansına yetişebiliyor (he bu arada %1 ve %0.1 değerleri yerlerde sürünüyor hiç değinmek bile istemiyorum) 9070XT saf performansıyla bile yetebilen bir kart RT falan açmayacaksan FSR4'e ihtiyac olmayacak çünkü saf güçle bile ultra ayarlarda 80+ fps verebiliyor bu kart.Ve şunuda unutmayalım ki 5070 bi kaç sene içinde 1080P kartı olacak çünkü şuan bile 2K'da 12GB VRAM yetmeyebiliyor.AMD hiç bir zaman NVIDIA kadar stabil olmadı, olamaz da. Ama eskisi kadar sorunlu olmasa da yine de daha stabil ve sorunsuz bir deneyim için saf güçten feragat edilebilir bence, üstelik teknoloji ve verimlilik olarak da çok daha iyi olduğu için 5070 öneririm. Özellikle neredeyse her oyunda DLSS desteği olup da FSR 4'ün desteğinin çok az olduğunu da unutmamak gerek.
takıla takıla 200 fps oynamak varken 9070 xt alınmaz%1 fps çöp olduktan sonra ne anlamı kalıyor
Öyle deme ama fps 199Alıntıyı görüntüle
mfg ile 9070 xt ye yaptığına bakın (40 %1 fps :d)
öyle bende taksit var diye alabildim yoksa benimde bütçe 5070 bütçesiydi tatmin etmedi diye zorladım 5070ti a çıktım.Öyle ya da böyle 36K'da iyi para 45-50K' da iyi para. Kimse bu paraları verdikten sonra aklında kurt kalmasını istemez. Bütçeyi çok zorlayacak ama şuan en mantıklısı 5070ti gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 defa AMD'den dili yanınca insanın öyle oluyor. Garanti ve para iadesi derken aylarım gitti. Kimse yaşamaz umarım benim yaşadıklarımı.
her şeyine göre denk değiller 5070 tff 1.ligteki sol bek, 9070xt premier league'de her sezon 25 gol atan topçu.Dostum denk değiller derken nesine göre denk değiller mesela? Oyunlardaki FPS için diyorsan haklısın ama sadece iş FPS ile mi bitiyor? Ben Oyuncu değilim bana 500 400 FPS gereksiz 100 olsun 90 olsun bana yine yeter. Ama sağlamlık, stabilite, kararlılık daha az sorunlu kart, yapay zeka vs bir çok şeyde evet denk değiller diye düşünüyorum dğer arkadaşlar gibi, Nvidia açık ara önde. Düz bir cümle yazıyorsun aslı astarı yok sonra diyorsunuz ki duymak istediklerini beğebiyor. Lütfen konuyu lise seviyesine indirmeyin, birçok kişi okuyup fikir sahibi olabilir bunu düşünerek fikir sunun ve nedenini yazın zahmet olmazsa.
Sağlam bir sistem bileşenleri ile aslında 9070XT'nin kusursuz çalışacağını düşünüyorum. Zaten konuyu açmamdaki sebep bundan sebep. Çöp bileşenler ile kartın ihtiyacını karşılayamadan bu kart sorunlu demektense sağlam ve kaliteli bileşenlerle bu kart işin hakkını verir düşüncesindeyim. Zaten ekran kartsız sistem oldu bana neredeyse 65-70K, tek tek yazmak istemiyorum isimlerini, yine de bir kurt işte ince eleyip sık dokumak gerekli. Yukarda da belirttiğim gibi, kullacılara mesajlar atıyorum sağolsunlar yabancılar bu konuda daha iyimser hemen dönüyorlar, özellikle şöyle 6 ay 1 yıldır kartı kullanları buluyorum sorun yaşamadıklarını dile getiriyorlar. Yine de en kazandığı yer fiyatı, Nvidia ile makas bu kadar açık olmasa kimse yüzüne bakmaz 5070ti almak varken.Yaklaşık 4 aydır imzamdaki sistemle Sapphire Pulse 9070XT modelini 4K monitör ile hikayeli oyunlarda kullanıyorum. En ufak bir sorun yaşamadım. Aktif olarak kullandığım kart sayısı buradaki arkadaşların çoğunun ramlerinin CL değerinden fazladır. Evet geçmiş kartlarda Nvidia fersah fersah fark atıyordu AMD Radeon'a ancak 5 nesil önceki kartlarda yaşanan problemler ile 9070XT gibi bir kartın çöplenmesi komedi. Nvidia'ya karşı AMD Radeon sorunlu, yabancı forumlarda onlarca konu var diyenlere defalarca cevap verdim burada, yine kabullenemediler. Öyle saçma sebeplerle hata yaşıyorum diyen var ki gülmekten yerlere yatarsın. Driver yüklemeden oyuna giren mi ararsın, eski kartı söküp bırak temiz kurulumu ddu ile temizlik yapmadan takıp oynayan mı ararsın, 550W psu ile oynamaya çalışan mı ararsın, ekran kartı en üst slota takınca işlemciye yakın oluyor daha çok ısınır diye düşünüp alttaki pcie slotlarına takan mı ararsın daha neler neler. Kısaca 9070XT gönül rahatlığıyla alınır, 5070ten daha iyi bir kart.
5070 ti aynı fiyata satsa onu alırız zaten aynı fiyata 5070 varSağlam bir sistem bileşenleri ile aslında 9070XT'nin kusursuz çalışacağını düşünüyorum. Zaten konuyu açmamdaki sebep bundan sebep. Çöp bileşenler ile kartın ihtiyacını karşılayamadan bu kart sorunlu demektense sağlam ve kaliteli bileşenlerle bu kart işin hakkını verir düşüncesindeyim. Zaten ekran kartsız sistem oldu bana neredeyse 65-70K, tek tek yazmak istemiyorum isimlerini, yine de bir kurt işte ince eleyip sık dokumak gerekli. Yukarda da belirttiğim gibi, kullacılara mesajlar atıyorum sağolsunlar yabancılar bu konuda daha iyimser hemen dönüyorlar, özellikle şöyle 6 ay 1 yıldır kartı kullanları buluyorum sorun yaşamadıklarını dile getiriyorlar. Yine de en kazandığı yer fiyatı, Nvidia ile makas bu kadar açık olmasa kimse yüzüne bakmaz 5070ti almak varken.