milenix
80+ Gold
çok güzel olmuş ama anakart ve ekran kartınıda beyaz alsaydınız tam olurduBeyler olmuş mu?? Sistemi baya heyecanlı kurdum benim hoşuma gitti baya
çok güzel olmuş ama anakart ve ekran kartınıda beyaz alsaydınız tam olurduBeyler olmuş mu?? Sistemi baya heyecanlı kurdum benim hoşuma gitti baya
Sana soyle 3 fanlı bi ekran kartı lazımvideoyu editledim ya kanki ondan öyle .D foto atim Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
o konu silindi reis konu basligini yanlis yazmisiz
boşta böyle hocam yuk altinda test etmedim henüzdostum senden ricam sıcaklık değerlerini atarmisin kasanin soğutmasi nasıl acaba
reis valla ben de dusunuyomda masrafta etmek istmeiyom ekran kartina cunku sadece oyun oynuyorum baska yaptigim hicbi sey yok ha ama isi fantezi boyutuna tasiyip almayi dusunuyorum bi yandan daSana soyle 3 fanlı bi ekran kartı lazım
Baya güzel bir kasa olmuş görüntü güzel ekran kartı gigabyte vision olda daha güzel yakışırdı hem 3 fan hem beyazSana soyle 3 fanlı bi ekran kartı lazım
kanka gaza getiriyonuz alasim geliyo sonra dara dusuyom OQMSOQQOSM sistemi gecen hafta topladim kasa gec geldi şöyle 1 ay sisteme pra harcamiyim satip gecebilirim belki 3 fanli karta ama harbi bu kasada bende 3 fanli s3xy bi kart gormek istiyorumBaya güzel bir kasa olmuş görüntü güzel ekran kartı gigabyte vision olda daha güzel yakışırdı hem 3 fan hem beyaz
Hayırlı olsun, güzel duruyor.videoyu editledim ya kanki ondan öyle .D foto atim Alıntıyı görüntüle
o konu silindi reis konu basligini yanlis yazmisiz
eyvallah reisHayırlı olsun, güzel duruyor.
saol reisFena duruyor h.o
Güzel kare bu arada odana bayıldım <3
Boşta 50 derece normal mi? Yüksek gibi geldi birazcık.boşta böyle hocam yuk altinda test etmedim henüz
reis valla ben de dusunuyomda masrafta etmek istmeiyom ekran kartina cunku sadece oyun oynuyorum baska yaptigim hicbi sey yok ha ama isi fantezi boyutuna tasiyip almayi dusunuyorum bi yandan da
bosta 47/50 arasi gelip duruyor normal bence reis benim eski ekran kart 6700xt bosta 52/55 di o da normal geliyodu rdr 2 ultra ayarlarda fix 65/68 de geziyor ama fan sesi kafa ütülüyorBoşta 50 derece normal mi? Yüksek gibi geldi birazcık.
Evet şimdi ben de benimkine baktım da normalmiş, 49-50 arası geziyor.bosta 47/50 arasi gelip duruyor normal bence reis benim eski ekran kart 6700xt bosta 52/55 di o da normal geliyodu rdr 2 ultra ayarlarda fix 65/68 de geziyor ama fan sesi kafa ütülüyor