Skynel
80+ Gold
Dahası
NZXT H510i Compact CA-H510I-W1 ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
NZXT H510i Compact CA-H510I-W1 ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
1-Kasa Mesh değil
2-Kasa büyük değil ekran kartı uzunluk desteği ön tarafa sıvı soğutmasız 381mm ön tarafa sıvı soğutucu ile 325mm'e kadar destekliyor neden ön taraf çünkü üst için radyatör desteği yok ve şuan 3 fanlı bir çok ekran kartı modeli zaten bu uzunlukta ya sığmıyor ya da ucu ucuna sığıyor
3-2X 120mm fan ile geliyor bu fiyat bandında bence az ve üstüne ne kadar performans açısında önemsiz olsa da görünüm açısından iyi olan RGB'siz geliyor
4-Max 240mm radyatör desteği var ve sadece ön tarafa takılabiliyor
5-Nesnel bir eleştiri ama bana sorarsanız tasarımı da açıkcası o kadar iyi değil yani dümdüz bir kasa dümdüz sade tasarım sevenler için gayet iyi ama dostlar dümdüz ya Allah aşkına
Malzeme kalitesine vs lafım yok iyi olabilir vs ama bence bu kasa yerine alınabilecek daha iyi kasalar vardır diye düşünüyorum bu parayı hakettiğini düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz?