Bana gör obs daha stabil daha net ve anlaşılır.Arkadaşım yayıncılığa başlıcak benden rica etti sizce hangisi daha iyi popüler yayıncılar ne kulanıyor farkları nelerdir?
Bende yayın yapıyorum obs ve streamlabsi de denedim. Obs daha hızlı arayüz daha anlaşılır bana göre streamlabs biraz daha karışık ve bazen ses algılamama gibi hatalar yapıyor.neden hocam sizce
peki obs studionun yanında önericeniz bi uygulama varmııBana gör obs daha stabil daha net ve anlaşılır.
Hayır. Obs zaten tek başına yetiyor başka hiç bir şey yapmasına gerek yok.peki obs studionun yanında önericeniz bi uygulama varmıı
teşekürler reisHayır. Obs zaten tek başına yetiyor başka hiç bir şey yapmasına gerek yok.
Obs ayarlarında yardımcı olabilirmisiniz hocam ?Bende yayın yapıyorum obs ve streamlabsi de denedim. Obs daha hızlı arayüz daha anlaşılır bana göre streamlabs biraz daha karışık ve bazen ses algılamama gibi hatalar yapıyor.
İnternet hızınız ve bilgisayar özelliklerinize göre değişkenlik gösteren bir şey o.Obs ayarlarında yardımcı olabilirmisiniz hocam ?
Tabi olurum.Obs ayarlarında yardımcı olabilirmisiniz hocam ?