Odam İçin Nasıl Bir Klima Almalıyım?

ceham

80+
Reaksiyon skoru
68
Bütçe
32000
Arkadaşlar odam 26m², normalde 12000lik klima yeter diye düşünüyorum ama odamın bi kısmı TAMAMEN cam. Güneş olduğu gibi camdan içeri vuruyor ve içerisi yaz günü hamam gibi oluyor. Bu durumda kaç btu'luk klima ve hangi marka tercih etmeliyim?

Hocam bütçe dostu seyyar klima var ben reel de gördüm inceledim makina 4 tekerli çok güçlü klima ama seyyar hareket ettirilebilir arkasında bir boru var cama koyuyorsun sıcak havayı tahliye edip odayı buz gibi yapıyor yılbaşında ben de alacağım istiyorsan sana ürünü atarım

cam kısma blackout perde almayı düşünürsen çok pahalı değil trendyolda vs bakabilirsin. eğer alırsan da ölçü olarak sadece pencere değil o camın olduğu duvarı boydan boya ölçerek almanı tavsiye ederim

Şuan en iyi f/p klima Airfel klima. Ben bu yaz midea 12000btu aldım 40 bin ₺ fiyatı vardı. Klimalarda BTU'nun önemi kadar klimanın kalori değerleri de önemli. Benim aldığım klima 12000 lik ama 15000 lik gücü var. Yazın akşam çok işime yaradı. Ben 32000 bütçede Airfel klima tavsiye ederim.

Şuan en iyi f/p klima Airfel klima. Ben bu yaz midea 12000btu aldım 40 bin ₺ fiyatı vardı. Klimalarda BTU'nun önemi kadar klimanın kalori değerleri de önemli. Benim aldığım klima 12000 lik ama 15000 lik gücü var. Yazın akşam çok işime yaradı. Ben 32000 bütçede Airfel klima tavsiye ederim.
Aga nerdeyse 5 ay oldu ben aldim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,535
Üyeler
189,625
Son üye
Berpro35
Geri