Oğulcan Çağlayan Transferindeki Tartışma Hakkında.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
(Fanatik fenerbahçeliyim)

İki tane Türkiye'nin en büyük kulübü diyebileceğimiz kulübün başkanlarının böyle ergence atışmasını yanlış buluyorum.
Ne Ali Koç'un dediğine ne de Mustafa Cengiz'in dediğine hak veriyorum. Türk futbolunu geliştirmek istiyorsak ezeli rekabet, ebedi dostluk kavramını lafa değil icraate dökmemiz lazım.

Uefa kupasını bari silseydiniz oradan :D Şike ile alınan şeylere laf yapıyorsunuz ya hani sizinkilerde "itiraf etmedi ya zaten" :D
İtiraflarını kanıtlayamazsın insta fancığı seni.

İki tane Türkiye'nin en büyük kulübü diyebileceğimiz kulübün başkanlarının böyle ergence atışmasını yanlış buluyorum.
Ne Ali Koç'un dediğine ne de Mustafa Cengiz'in dediğine hak veriyorum. Türk futbolunu geliştirmek istiyorsak ezeli rekabet, ebedi dostluk kavramını lafa değil icraate dökmemiz lazım.
Bence kawga daha ii

Bunun gibi yorumlar gelmeli.

Ceza verme hakkı bile olmayan bir kurumun Galatasaray camiasından bi oyuncuya ceza vermesi , apaçık fenerbahçe yanlılığıdır.
Tarafsız olması gereken bu tür kurumlar sık sık yaptığı gibi bu seferde haksız karar verdi.
Verilen cezalar ya gereğinden fazla ya da ceza gereksizken verildi.
Kendi geçmiş başkanları şikeyi kabul ediyor , hala Galatasaray camiasına laf atma derdindeler.
Siz ne zaman kendi işinizi bırakıp Galatasaray camiasına salça olduysanız , Galatasaray o sezon şampiyon oldu.
Son zamanlarda sahanızda gördüğünüz son kupa şuan bizim müzemizde.
İsterseniz herkes kendi işine baksın , başka kulüplerin işlerine karışanlar genelde Galatasaray şampiyonluğu görüyor.

İtiraflarını kanıtlayamazsın insta fancığı seni.
Şahsım hakkında böyle konuşmaya devam edecek misin? Yaşın taş çatlasın 15 ağla yazısından anladım diyorsun adama yaşını :D Real'de abi çekecek kadar korkak birisin gelmişsin burada milletin şahsına söylediğin şeylere bak cidden iğrenç birisin sen ya yazık Allah ıslah etsin seni ne diyeyim :D

Hic trabzonlu yok mu? çupamızı verin diye gelse

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon