Allah size kolaylık versin ne diyeyim...Öğlenci olmaz zor benim bı arkadaşda öğlenci
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu
onda sıkıntı yok ben kaldığım için açığa alıp çalışcaktım okulla gram alakam yok yaptıkları iş iş değil yani.O baya kötü oldu zaten beni çok etkilemesede üzüldüm
En iyi 2 arkadaşımın 1inin İstanbul'a birinin İzmir'e taşındığından beri okuldan adam akıllı zevk almadım. Her gün minimum 3-4 saat vakit geçiriyorum onlarla hala. Umarım üniversiteside aynı şehirde oluruz başka isteğim yok.Umarım iyi arkadaşlar bulursun
Üniversiteye gitmeyeceğim ingilizce öğreniyorum zaten hatta bir dil daha öğrenicem okula gitmemın tek nedeni makara değil meslek öğrenmekBoş geçirme, kurslara git yoksa sen makara yaparken bir bakarsın hayat sana makara yapmış olur anlamazsın bile. 11k maaşla 10k kira ödemete çalıştığında keşke yazılım kurslarına gitsem ingilizce öğrenseydim, ders çalışmaya 10. Sınıfta başlasaydım dersin. Üni sınavında da 10. Sınıf konuları en çok çıkanlardır.
AmbatacumBizim okul iyi dersler 30 dk 7 de başlıyor 12.30 da bitiyor
AmbasingAmbatacum
Okulun sana meslek öğreteceğini düşünüyorsan da yanılıyorsun, ne bölümü okuyorsun?Üniversiteye gitmeyeceğim ingilizce öğreniyorum zaten hatta bir dil daha öğrenicem okula gitmemın tek nedeni makara değil meslek öğrenmek
Benimde amacım makara değil fakat adam akıllı arkadaşım olmadığı zaman sanki dersten bir şey anlamıyorum, ayrıca okulum evime çok uzak her gün 1 saat gidiş 1 saat geliş yola gidiyor şehrimdeki en iyi okullardan biri olduğundan daha yakın bir yere de gidemiyorum.Üniversiteye gitmeyeceğim ingilizce öğreniyorum zaten hatta bir dil daha öğrenicem okula gitmemın tek nedeni makara değil meslek öğrenmek