OKULLAR AÇILIYOR.......

Boş geçirme, kurslara git yoksa sen makara yaparken bir bakarsın hayat sana makara yapmış olur anlamazsın bile. 11k maaşla 10k kira ödemete çalıştığında keşke yazılım kurslarına gitsem ingilizce öğrenseydim, ders çalışmaya 10. Sınıfta başlasaydım dersin. Üni sınavında da 10. Sınıf konuları en çok çıkanlardır.

Umarım iyi arkadaşlar bulursun
En iyi 2 arkadaşımın 1inin İstanbul'a birinin İzmir'e taşındığından beri okuldan adam akıllı zevk almadım. Her gün minimum 3-4 saat vakit geçiriyorum onlarla hala. Umarım üniversiteside aynı şehirde oluruz başka isteğim yok.

Boş geçirme, kurslara git yoksa sen makara yaparken bir bakarsın hayat sana makara yapmış olur anlamazsın bile. 11k maaşla 10k kira ödemete çalıştığında keşke yazılım kurslarına gitsem ingilizce öğrenseydim, ders çalışmaya 10. Sınıfta başlasaydım dersin. Üni sınavında da 10. Sınıf konuları en çok çıkanlardır.
Üniversiteye gitmeyeceğim ingilizce öğreniyorum zaten hatta bir dil daha öğrenicem okula gitmemın tek nedeni makara değil meslek öğrenmek

Üniversiteye gitmeyeceğim ingilizce öğreniyorum zaten hatta bir dil daha öğrenicem okula gitmemın tek nedeni makara değil meslek öğrenmek
Okulun sana meslek öğreteceğini düşünüyorsan da yanılıyorsun, ne bölümü okuyorsun?

Benimde amacım makara değil fakat adam akıllı arkadaşım olmadığı zaman sanki dersten bir şey anlamıyorum, ayrıca okulum evime çok uzak her gün 1 saat gidiş 1 saat geliş yola gidiyor şehrimdeki en iyi okullardan biri olduğundan daha yakın bir yere de gidemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,537
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri