Neler Yeni

Okullarda telefonlarin toplanmasi saçmalığı

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Lise 3 e gidiyorum her sabah ilk ders telefonlar dolaba konuyor üst üste ve öğlen arasi alıp sonra yeniden koyup aksam aliyoruz bu yasal mi yönetmelikte böyle.bir şey göremedim telefonlarimiz bozulmaz mi çalınırsa bozulursa sorumlusu kim olacak

En İyi Cevap
1
Lise 3 e gidiyorum her sabah ilk ders telefonlar dolaba konuyor üst üste ve öğlen arasi alıp sonra yeniden koyup aksam aliyoruz bu yasal mi yönetmelikte böyle.bir şey göremedim telefonlarimiz bozulmaz mi çalınırsa bozulursa sorumlusu kim olacak
Eski okulumda bize form imzalatmıslardı toplandığında herhangi bir zarar gelirse okul sorumlu değildir diye büyük ihtimal kayıt olurken size de benzer birsey imzalattılar

Sagittarius

80+ Silver
Aynı gıcıklık bendede var calinsa varya mahkemeye veririm telefon 5 bin zor aldım sizinkide pahalı biseydir ne var yani çantada dursa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski okulumda bize form imzalatmıslardı toplandığında herhangi bir zarar gelirse okul sorumlu değildir diye büyük ihtimal kayıt olurken size de benzer birsey imzalattılar
Ben imzalamadim vermedimde

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Aşırı saçma bir olay. Sadece ders zamanı toplasalar olmaz mı?

2mApoo

80+ Silver
katılmıyorum
ama haklısın zarar görürse sıkıntı ama,
cidden öğrenciler derste bile ilgilendiği için bi disiplinsizlik oluşuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,506
Üyeler
166,386
Son üye
Zaka1011
Top Bottom