Neler Yeni

Okulların Açılma Durumu

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
hayır ama özel okullarda eğitim daha iyi (aslında disiplin bozuk her 2 yeride tattım özel ve devlet okulu)
ve özel okulda hep çalışkan görünenler ve a*** lar var okulda
yani özel okul devlet okulundan kötü
Ben duyduğum kadarıyla özel okula telefon getirebiliyon demi onu seviyom bir de ingilizce dersleri devletten daha iyi .

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ben duyduğum kadarıyla özel okula telefon getirebiliyon demi onu seviyom bir de ingilizce dersleri devletten daha iyi .
oraokulum özel okulda geçti
ve orta okulda herkes kaçak telefon getiriyordu
ve o zaman düzgün bir telefonum yoktu
Ve İngilizce eğitimi sadece tonlarca paraya kitap almaktan ibaretti
yarım yamalak bitirebildik (hatta yarısı boş bile 3 sene öncesini konuşuyorum)

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
hayır ama özel okullarda eğitim daha iyi (aslında disiplin bozuk her 2 yeride tattım özel ve devlet okulu)
ve özel okulda hep çalışkan görünenler ve a*** lar var okulda
yani özel okul devlet okulundan kötü
Özel okulu zenginlerim yeri genelde zaten ve zengin çocuklarda bu normal gibime geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sınav,sözlü olmasında
İsterse bir ömür okulda kalırım
Sınav yine idare eder sözlü olmasın yeter

Ulan herkes çalışkan bir tek ben 240 almışım.
Umarım bir gün düzelir. Derslerde bol sans

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Özel okulu zenginlerim yeri genelde zaten ve zengin çocuklarda bu normal gibime geliyor.

Sınav yine idare eder sözlü olmasın yeter

Fizik dışın da sorunum yok 10. sınıf ortalmamam 80 di fizikçiye sinir olmasam rahat 86 yapardım. Hoca benim canımı çok sıktı ben de umursamadım dersi.

oraokulum özel okulda geçti
ve orta okulda herkes kaçak telefon getiriyordu
ve o zaman düzgün bir telefonum yoktu
Ve İngilizce eğitimi sadece tonlarca paraya kitap almaktan ibaretti
yarım yamalak bitirebildik (hatta yarısı boş bile 3 sene öncesini konuşuyorum)
Hmm anladım ya devlet okulların da hep böyle özeldeki öğrencilerin sözlülerine 100 veriyorlar falan diyordu bizim hocalarımız doğru mu ? Hani kanaat notlarının hepsi 100 falan mı .

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
Fizik dışın da sorunum yok 10. sınıf ortalmamam 80 di fizikçiye sinir olmasam rahat 86 yapardım. Hoca benim canımı çok sıktı ben de umursamadım dersi.

Hmm anladım ya devlet okulların da hep böyle özeldeki öğrencilerin sözlülerine 100 veriyorlar falan diyordu bizim hocalarımız doğru mu ? Hani kanaat notlarının hepsi 100 falan mı .
Aynen sadece dersin kötü olması etkilemiyo öğretmende çok etkili derslerde.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
çok teşekkür ederim ama sorun kitap değil içimde bir korku var bu sene yapamazsam diğer seneleri etkileyecek gibi ego olarak algılamayın ama başarılı bir öğrenciyim ve Fen Lisesine gidiyorum hedeflerim büyük korkuda burdan geliyor
Ego olarak algılamadım fakat yinede uyarayım sakın Fen Lisesinde olduğun için böbürlenme diğer okullardaki insanları hor görme çünkü belli bir alanda çok zeki olupta sınavlarda başarılı olamayan öğrenciler var bu arada sakın kendini yıprıtma orası Fen Lisesi rekabet çok olur ama emin ol değmez hiç öyle derece hedefleri falanda tavsiye etmem bir anlamı yok çünkü günlük 10 saat ders çalışan hesap makineleriyle doldu her yer dediklerimi yanlış anlama sadece tavsiye vermek istedim.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Aynen sadece dersin kötü olması etkilemiyo öğretmende çok etkili derslerde.
Ya ilk sınavda hiç çalışmadım fiziğe 35 aldım diğer dersler yüksek tabi 2. sınavda da testti full problem çözdüm böyle sözel şeylere önem göstermedim sözelden kastım da problemsiz çözülen full ezbere dayalı olan , ben sınava çok çalışıyorum işte sınav günü pat arkadaşlarım mebin kazanımlarındaki soruların cevaplarını ezberledin mi dediler bana ben hiç bakmamışım dediğim gibi hep problem çözmüşüm . Sınav geldi 5 tane problem var hepsini çözüp 45 aldım. Sonra hocaya durumu söyledim beni geçirtin 2. dönem söz çok yüksek not alacağım dedim geçirmedi. Dersleri de kötü anlatıyordu bahane değil.

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
[/QUOTE]
sınavın neresi idare

asla değil
sözlülerim 75 di (devlet okulunda)
özel okulda full 100 idi

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
sınavın neresi idare

asla değil
sözlülerim 75 di (devlet okulunda)
özel okulda full 100 idi
[/QUOTE]
O zaman kişiden kişiye değişen bir faktör diyelim.

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
Ego olarak algılamadım fakat yinede uyarayım sakın Fen Lisesinde olduğun için böbürlenme diğer okullardaki insanları hor görme çünkü belli bir alanda çok zeki olupta sınavlarda başarılı olamayan öğrenciler var bu arada sakın kendini yıprıtma orası Fen Lisesi rekabet çok olur ama emin ol değmez hiç öyle derece hedefleri falanda tavsiye etmem bir anlamı yok çünkü günlük 10 saat ders çalışan hesap makineleriyle doldu her yer dediklerimi yanlış anlama sadece tavsiye vermek istedim.
tavsiye için çok teşekkür ederim. Zaten okuldan sonra oyun oynayıp ders çalışan bir tipim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,507
Üyeler
164,512
Son üye
guven37
Top Bottom