Neler Yeni

ömürlük araba önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Recep Akca
Bütçe
350000
Selamlar arabalara çok fazla tutkum var öyle bi araba almak istiyorumki sadece beni a noktasından b noktasına götürüp getirsin değilde arkadaşım dostum olarak binmek istiyorum kriterlerim arkadan itişli olması sadece aklımda mazda rx8 var yakıt sıkıntı değil önerilerinizi bekliyorum
mazda rx8 çok hoşuma giden bi araba.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Rx8ler motordan Kaybediyor
Wankel hiç tutulmadı ustası da yok. Uzun vadede yağ yakıyor. Sanırsam sportif bir araba bakıyorsunuz

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
Golf 2.0 tsi bulabilirsen aşık olabilirsin

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bmwler genelde arıza çıkartır fakat aklıma farklı arkadan itiş bir araba da gelmiyor .
2.18i çok yakışıklı da duran bir araba
1.5 3 silindir olması üzücü yanı

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
Toyota gt86 2.0

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
bmw 3.20i' ye bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Recep Akca
Rolls ROyce güzel arabadır. Yakışır sana
dostum daha pahalı araba bulamadınmı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rx8ler motordan Kaybediyor
Wankel hiç tutulmadı ustası da yok. Uzun vadede yağ yakıyor. Sanırsam sportif bir araba bakıyorsunuz
yeni kasa rx8lerin motorunda bi sıkıntı olmuyor eski kasalarında yanlış yağ kullanımından çok fazla motor indiren oldu ve wankel motor normal motorlara daha dayanıklı bi motordur 3 tane hareketli parçası vardır yani çok az hala rx8de ısrarlıyım :D

alman otomobillerinden mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum arkadaşlar

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yeni kasa rx8lerin motorunda bi sıkıntı olmuyor eski kasalarında yanlış yağ kullanımından çok fazla motor indiren oldu ve wankel motor normal motorlara daha dayanıklı bi motordur 3 tane hareketli parçası vardır yani çok az hala rx8de ısrarlıyım :D

alman otomobillerinden mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum arkadaşlar
Dostum rx8 motorlarını günlerce araştırdım biliyorum yani.
Yeni kasa eski kasa motoru aynı motor sadece makyajlanmış hali. Yanlış yağ kullanımından değil arkadan itiş diye içinden geçtikleri için
10w40 yağlı arabaya 5w30 yağ koyarsan yağ ince gelir gidip daha kalın yağ koyarsan kalın gelir yani öyle farklı sebebten motor indirmezler.
İki kasada da aynı motor var he almak istiyorsan git al ben herkesin bakacağını kolay kolay tak diye parça bulacağını sanmam.
Gt 86 veya brz bak daha mantıklı hem hacim var güç var tip var

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Recep Akca
Dostum rx8 motorlarını günlerce araştırdım biliyorum yani.
Yeni kasa eski kasa motoru aynı motor sadece makyajlanmış hali. Yanlış yağ kullanımından değil arkadan itiş diye içinden geçtikleri için
10w40 yağlı arabaya 5w30 yağ koyarsan yağ ince gelir gidip daha kalın yağ koyarsan kalın gelir yani öyle farklı sebebten motor indirmezler.
İki kasada da aynı motor var he almak istiyorsan git al ben herkesin bakacağını kolay kolay tak diye parça bulacağını sanmam.
Gt 86 veya brz bak daha mantıklı hem hacim var güç var tip var
anladım hocam gt86 çok güzel araç hem toyota sağlamlığı hem arkadan itiş olması ilgimi çekiyor

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
anladım hocam gt86 çok güzel araç hem toyota sağlamlığı hem arkadan itiş olması ilgimi çekiyor
Bakabilirsiniz bence de hocam . Brz de aynı kasa sadece logo çakılmışı

Top Bottom