HacıSOFU 80+ Titanium Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 21,102 Dahası Reaksiyon skoru 10,472 İsim Hacı 29 Temmuz 2022 #14 PC yi tarama yapın virüs çıkarsa onedrive a virüs girmiştir. dosyayı indirmezseniz sorun olmaz onedrive içindekini.
PC yi tarama yapın virüs çıkarsa onedrive a virüs girmiştir. dosyayı indirmezseniz sorun olmaz onedrive içindekini.
Messinin kramponu 80+ Bronze Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 1,609 Dahası Reaksiyon skoru 484 Konum Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum İsim . İlgilendiği Kategoriler Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri, 29 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 HacıSOFU yazmış: PC yi tarama yapın virüs çıkarsa onedrive a virüs girmiştir. dosyayı indirmezseniz sorun olmaz onedrive içindekini. Devamı için tıklayın... Bulut gösteriyor fakat güvenemedim. Bu gün 3 kere windows tam tarama yaptım sonuç bulmadı. Mesaj otomatik birleştirildi: 29 Temmuz 2022 HacıSOFU yazmış: PC yi tarama yapın virüs çıkarsa onedrive a virüs girmiştir. dosyayı indirmezseniz sorun olmaz onedrive içindekini. Devamı için tıklayın... Hocam onedrive içindeki dosyaları gizleyebilirler mi? Son düzenleme: 29 Temmuz 2022
HacıSOFU yazmış: PC yi tarama yapın virüs çıkarsa onedrive a virüs girmiştir. dosyayı indirmezseniz sorun olmaz onedrive içindekini. Devamı için tıklayın... Bulut gösteriyor fakat güvenemedim. Bu gün 3 kere windows tam tarama yaptım sonuç bulmadı. Mesaj otomatik birleştirildi: 29 Temmuz 2022 HacıSOFU yazmış: PC yi tarama yapın virüs çıkarsa onedrive a virüs girmiştir. dosyayı indirmezseniz sorun olmaz onedrive içindekini. Devamı için tıklayın... Hocam onedrive içindeki dosyaları gizleyebilirler mi?