Protokol? Öyle bi seçenek sorduğumu hatırlamıyorum.protokol phantom net .
kendini seçeneklerle sınırlama . şaka şaka .Protokol? Öyle bi seçenek sorduğumu hatırlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@MustafaaY neye güldün hocam?
Zamanın ötesi Vandal varken Oni alınır mı sence? Yoksa onun için de Rgx, asil, yağmacı gibi skinler mi beklemek mantıklı?kendini seçeneklerle sınırlama . şaka şaka .
ama protokol phantom daha iyi diğerlerinden
Hocam videolarını izledim ama pek hoşuma gitmedi. Sizce oni Vandal alınır mı zamanın ötesi varken. Yoksa başkalarını beklemek daha mı iyi?Vandalın varsa Seri Tetik Phantom
Kanka vandal skinin varsa niye bir daha vandal skini alıyon? Belki phantom kullanmıyorsun o yüzden istiyorsundur ama diğerlerinde skin yokken skin olan silaha skin almak bence saçma. İkisi arasında seçim yapsam seri tetik seçerdim. Oni çok eski bir skin. Başka skinler bekleyebilirsin. Benim phantomda favorilerim blastix, spectrum ve anomali. Ama illa birini alacak olsam seri tetik alırdım.Zamanın ötesi Vandal varken Oni alınır mı sence? Yoksa onun için de Rgx, asil, yağmacı gibi skinler mi beklemek mantıklı?
Hocam videolarını izledim ama pek hoşuma gitmedi. Sizce oni Vandal alınır mı zamanın ötesi varken. Yoksa başkalarını beklemek daha mı iyi?
Vandal olarak zamanın ötesi oni vandaldan daha iyi . Rgx vandal biraz phantom gibi fazla sevmiyorum . Asıl ve yağmacı zaten 1.7k vpye en iyi vandal skinleridir .Zamanın ötesi Vandal varken Oni alınır mı sence? Yoksa onun için de Rgx, asil, yağmacı gibi skinler mi beklemek mantıklı?
Hocam videolarını izledim ama pek hoşuma gitmedi. Sizce oni Vandal alınır mı zamanın ötesi varken. Yoksa başkalarını beklemek daha mı iyi?
yağmacı serisi ve asil serisi >protokol phantom net .
İkisininde phantomu leş gibiyağmacı serisi ve asil serisi >
Bence seri tetik sheriff ve marshal dışında bı halta yaramayan bir paket(bence marshlada güzel değil daha iyileri var örn. Gaia, fatih). Önerim phantomda oni, özel harekat,afet gibi skinler beklemen. tabii ki zevkler kişiden kişiye değişir ama kesinlikle seri tetik phantomdan çok daha iyi phantomlar var. Oni vandalda fena değil alınabilir ama yine ondada aynı fiyata dah iyileri var.
Vandal olarak zamanın ötesi oni vandaldan daha iyi . Rgx vandal biraz phantom gibi fazla sevmiyorum . Asıl ve yağmacı zaten 1.7k vpye en iyi vandal skinleridir .
Eğer 2klik skin alacağım diyorsan kaos vandala bakabilirsin .
Kanka vandal skinin varsa niye bir daha vandal skini alıyon? Belki phantom kullanmıyorsun o yüzden istiyorsundur ama diğerlerinde skin yokken skin olan silaha skin almak bence saçma. İkisi arasında seçim yapsam seri tetik seçerdim. Oni çok eski bir skin. Başka skinler bekleyebilirsin. Benim phantomda favorilerim blastix, spectrum ve anomali. Ama illa birini alacak olsam seri tetik alırdım.
Teşekkürler. Şimdilik daha iyilerini beklemeye karar verdim silah skinleri için. Artı olarak mağazada ejderin buyruğu bıçakları var onlar nasıldır? 4350vp'ye alınır mı?yağmacı serisi ve asil serisi >
Bence o paraya rgx katana çok daha mantıklı.Teşekkürler. Şimdilik daha iyilerini beklemeye karar verdim silah skinleri için. Artı olarak mağazada ejderin buyruğu bıçakları var onlar nasıldır? 4350vp'ye alınır mı?