ahmetwilliam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 150
Ben turktelekomum turkcele gecicem sadece numarami tasicam. Benim yeni aldigim paket var bu gitcekmi yancakmi yani. Parasini fln veriyomu turktelekom
Hocam mobil neti bu. Ben ayni no ile turkcele gecicem bu ztn bedava sadece sordugum turktelekomda suan mevcutta yeni aldigim paket var bu yancakmi yani yada para veriyomu turktelekomtürk telekomdaki taahütünün son ayında hat taşıma yapman lazım yoksa bi güzel cayma parası ödersin
yanarHocam mobil neti bu. Ben ayni no ile turkcele gecicem bu ztn bedava sadece sordugum turktelekomda suan mevcutta yeni aldigim paket var bu yancakmi yani yada para veriyomu turktelekom
Türkcelle gexçtiğin an tt deki her şey gidiyor bakiye dahilHocam mobil neti bu. Ben ayni no ile turkcele gecicem bu ztn bedava sadece sordugum turktelekomda suan mevcutta yeni aldigim paket var bu yancakmi yani yada para veriyomu turktelekom
Taahütün 13 günü kalmış türkcele geçicem. Son ayda cayma bedeli çıkmaması kesin mi okuduğum kadarıyla çoğu kişiye çıkmış cayma bedelitürk telekomdaki taahütünün son ayında hat taşıma yapman lazım yoksa bi güzel cayma parası ödersin
ben son hafta yaptım taşınması taahütü 10 15 gün geçmesine rağmen sadece sonradan bi 130 tl fatura çıktıTaahütün 13 günü kalmış türkcele geçicem. Son ayda cayma bedeli çıkmaması kesin mi okuduğum kadarıyla çoğu kişiye çıkmış cayma bedeli
birde geçerken mesela bi kaç gün geçtiniz ya ınlarında parasını ödüyorsunuzTürkcelle gexçtiğin an tt deki her şey gidiyor bakiye dahil
Son ayda ceza çıkmaz. Son ayın faturasını tam ödersin diye biliyorum.Taahütün 13 günü kalmış türkcele geçicem. Son ayda cayma bedeli çıkmaması kesin mi okuduğum kadarıyla çoğu kişiye çıkmış cayma bedeli
Doğrudur. Bende bimcell den başka bir tarifeye geçmeyi düşünüyorum fiyatlar çok pahılalandıbirde geçerken mesela bi kaç gün geçtiniz ya ınlarında parasını ödüyorsunuz
Pakete 1 gun kala geceym ozamanTürkcelle gexçtiğin an tt deki her şey gidiyor bakiye dahil
Mantıklı olan oPakete 1 gun kala geceym ozaman