Optik Blue Switch vs Normal Blue Switch

ChowSter

80+
Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar Optik Blue Switch ile normal blue switch arasında ses şiddeti farkı var mıdır varsa hangisi daha az sesli olur ?

Modelden modele değişebilir ama tahminimce optik biraz daha az ses çıkarır. Sessiz switch istiyorsanız neden red, brown bakmıyorsunuz?

Modelden modele değişebilir ama tahminimce optik biraz daha az ses çıkarır. Sessiz switch istiyorsanız neden red, brown bakmıyorsunuz?
ya ben bugün internet cafede bi tane mekanik klavye kullandım rampage kbr 96 ultimate diye optik swich ve hissiyatı blue switch ile tıpa tıp benzer ve hissiyatı da aynı çıt sesi geliyor ama rahatsız edicek kadar gelmiyor hissiyatı hoşuma gittiği için soruyorum

ya ben bugün internet cafede bi tane mekanik klavye kullandım rampage kbr 96 ultimate diye optik swich ve hissiyatı blue switch ile tıpa tıp benzer ve hissiyatı da aynı çıt sesi geliyor ama rahatsız edicek kadar gelmiyor hissiyatı hoşuma gittiği için soruyorum
Bu klavyemi ?

Bu klavyemi ?

evet buna bütçem yetmediği için gamepower calypso var eğer ses olarak aynılarsa gamepower alıcam

Klavyeyi tam olarak bilmiyorum ancak hissiyat olarak brown ile blue aynı ikiside tactile ancak brown daha sessiz. Bütçe yetiyorsa Cherry mx'li Hp omen encoder brown switch öneririm.

evet buna bütçem yetmediği için gamepower calypso var eğer ses olarak aynılarsa gamepower alıcam
Gp'nin son ürünlerinde tuş basmama gibi sorunlar ortaya çıkmaya başladı bir süre uzak durun.

Geri