Öneri orjinal airpods önerisi

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,116
Bütçe
800
Çok müzik dinlediğim için bass ve tiz sesleri önemli, terlemeye karşı dayanıklı olur ise çok daha iyi olur

Bence 300 daha koyun gerçeğini alın

Apple airpods'un verdiği performansı neredeyse verebilen daha ucuz markalar ve kulaklıkları var. Sadece marka diye gereksiz bir para vermek istemiyorum açıkçası

airpods 1 - 2 ve jblin tws kulaklıklarını kullandım hiçbiri bi apple rahatlığı vermiyor. Üzerine 200-250 koyup airpods almanızı öneririm.

airpods 1 - 2 ve jblin tws kulaklıklarını kullandım hiçbiri bi apple rahatlığı vermiyor. Üzerine 200-250 koyup airpods almanızı öneririm.
Hangisini almalıyım hangisini tavsiye edersiniz ? 1-2-3 diye gidiyor sanırsam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fakat dediğim gibi bass ve tiz seslere önem veriyorum

Airpods 1 artık üretilmiyor, ben aktif olarak airpods 2 kullanıyorum ancak belirttiğiniz gibi terleme vs. durumunda su geçirmeme garantisi yok.

Terlemelere ve sıçramalara karşı dayanıklı olmasını istiyorsanız airpdos pro alabilirsiniz ek olarak aktif gürültü engelleme özellikleri vs. de var.

Airpods 1 artık üretilmiyor, ben aktif olarak airpods 2 kullanıyorum ancak belirttiğiniz gibi terleme vs. durumunda su geçirmeme garantisi yok.

Terlemelere ve sıçramalara karşı dayanıklı olmasını istiyorsanız airpdos pro alabilirsiniz ek olarak aktif gürültü engelleme özellikleri vs. de var.
Telefonum android,airpods pro da kullanmayacağım özellik veya ses kalitesinde düşme gibi bir şey olur mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,936
Üyeler
188,013
Son üye
efeaga
Geri