Otomatik Broadway (1990) alınır mı? ?

.RBO.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,728
Annem kullanacak günlük bazı işlerde köy yolu pazara markete vs gidecek çok yüksek hızlarda gitmeyecek sizce alınır mı? şanzımanı sorun çıkartırmı 1-1.5 sene kullanacak

o arabanın otomatiği mi varmış 😂😂
3 ileri tork konvertörlü eski ama sorunsuz bir şanzıman ama çok eski olduğu için illa ki sorun çıkarma olasılığı var. sorun çıkarırsa da ondan anlayan adam bulunmaz

Otomatik olanı alınmaz aşırı hantal yokuşlarda sorun çıkartıyor.
Manuel ise alınır.
Hantal olmasında sorun yok zaten markete Pazara köye vs gidecek max kullanılacak hız da zaten 50kmh ama onun düşında 50 bin civarında o tür hangi otomatik araba alınabilir

o arabanın otomatiği mi varmış 😂😂
Screenshot_2021-08-09-19-26-39-479_com.miui.gallery.jpg

Ayrıntıda

Otomatik brodwayi ilk kez duydum :D
Torosun da otomatiği var mı :)

Annem kullanacak günlük bazı işlerde köy yolu pazara markete vs gidecek çok yüksek hızlarda gitmeyecek sizce alınır mı? şanzımanı sorun çıkartırmı 1-1.5 sene kullanacak
Al alma diyemem şanzımanı illa sorun çıkarır çünkü çok eski
O şanzımanla da kimse uğraşmaz hepsi başından sağar. He illa "çok doluyuz sonra gel" ,"sonra bakarız " "ben ondan anlamam" "başkasına göster " laflarını duymak istiyorsan git al
Manueli ise annen muhtemelen acemi gene alma derim
Sizin için sorun değil ama onların şanzımanı indirmek için komple motoru indiriyorsun
Bu yüzden kimse de uğraşmak istemiyor
Clio 2 otomatik bakabilirsin
Opel corsa bakabilirsin eski kasa
Daha güvenceli otomatikleri var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Otomatik brodwayi ilk kez duydum :D
Torosun da otomatiği var mı :)
Olmaz mı hiç?
a7db94e9259597cac2bfa9f443765c03.jpg

Hantal olmasında sorun yok zaten markete Pazara köye vs gidecek max kullanılacak hız da zaten 50kmh ama onun düşında 50 bin civarında o tür hangi otomatik araba alınabilir
Al kardeşim canavar gibi otomatik araç bakımlarını yaptığın sürece üzmez Şanzıman sorunsuzdur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,197
Üyeler
192,642
Son üye
ramazanYldrm
Geri