Rennes
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 12,138
Bu vitesi tutacn attırıcan böyleşimdiki araçların çoğu otomatik ama gene de seviyorum ben konfor falan istersem tabi otomatik alırım
Bu vitesi tutacn attırıcan böyleşimdiki araçların çoğu otomatik ama gene de seviyorum ben konfor falan istersem tabi otomatik alırım
Bunu sormamistim ama neyseManuel tabikide. Manuel ehliyet alan otomatik kullanabilirken otomatik ehliyet alan manuel kullanamıyor.
Manuel kullanmak isteyen yok ki ?Manuel tabikide. Manuel ehliyet alan otomatik kullanabilirken otomatik ehliyet alan manuel kullanamıyor.
Manuel kullanmak isteyen yok ki ?
Manuel araba fakir işidir (!)
bir ileri bir geri bir ileri bir geriBu vitesi tutacn attırıcan böyle
büyük şehirde bence kesinlikle otomatik, küçük şehirlerde ise keyfe kederBen şahsen otomatik seviyorum.
Debriyaj bana göre çekilecek çile değil .
Frene basacağım Debriyaj a bas
Arabayı kaldıracağım Debriyaj a bas
Vites atacam Debriyaj a bas
Otomatik çok efsane gaz fren devam aga kendi atsın işte daha ne istersin ki
Tamamen zevk meselesi şahsen otomatik araba akülü araba gibi geliyor gaz fren faz frenBen şahsen otomatik seviyorum.
İstanbul gibi trafiğin yoğun olduğu yerlerde debriyaj bir nevi Fitness'a dönüyor. Ama manuel sürmek daha zevkli bence.Ben şahsen otomatik seviyorum.
PUUUHHHHBu vitesi tutacn attırıcan böyle
Yarı otomatik alırsın kral al sana vitesManuel bence daha güzel de asıl sorun manuelden otomatiğe geçince oluyor.
Otomatik araç ilk sürüşte debriyaj sanıp frene basınca adamı cama yapıştırıyor.![]()