- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,257
Arkadaşlar bana kolay BIOS ekranı lazım ya. 1080Tİ sağlam gelirse arkadaşıma çekilişten diğer parçalara bütçe kalacak. Sizce Asus B450 alayım mı?
Soruma cevap ver hele. Kart sağ salim gelirse söylerim =PKim bu arkadaş ya.
ARGB için B450M-A yüksek ihtimal veya alabilirsem TUF serisi.Yapıştır Prime b450m-k yı boşta s2h ile farkı yok çok daha kaliteli ve iyi portlarla dolu daha iyi malzeme kalitesi var. Biosu da ödüllü ve gayet anlaşılır.
Peki sor b450m-a ya ARGB girişin var mı?ARGB için B450M-A yüksek ihtimal veya alabilirsem TUF serisi.
TUF alıyorsan pek âlâ b450m-a almak mantıklı olur rgb ve 4 tane ram slotu var.ARGB için B450M-A yüksek ihtimal veya alabilirsem TUF serisi.
Alabilirsem TUF alacağım.TUF alıyorsan pek âlâ b450m-a almak mantıklı olur RGB ve 4 tane RAM slotu var.
Arkadaşım bana malum işlerle ilgili bir isim takmıştı hakkatten milletin arkadaşlara bak ya! Allah herkese nasip etisn...Benimki bana dcden karım diye rol verir başkalarınkine 1080ti verir.
Aorus elite alabilirsin paran yetiyorsa.Alabilirsem TUF alacağım.
Gigabyte'in BIOS'unu sevmiyorum ve yazılım sıkıntısı çıkabiliyor.Aorus elite alabilirsin paran yetiyorsa.
Bu taraf Allah'ın lütfu,bu taraf Allah'ın cezası.Arkadaşım bana malum işlerle ilgili bir isim takmıştı hakkatten milletin arkadaşlara bak ya! Allah herkese nasip etisn...![]()
![]()
![]()