Çözüldü✓ Oyun durduk yere kapanıyor

GrrBzl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
Beyler selam, yeni sistemle alakalı bir sıkıntı yaşıyorum. Hata olarak şunu gördüm bugün. Chat gpt ye sorunca gpu veya psu kaynaklı olabileceği veya driver sıkıntısı olabileceğini söyledi. Bir fikri olan var mı? Eski sisteme yeni ekran kartı alınca sıkıntı yaşamaya başlamıştım, yeni sistemde de oyun kapanıyor yine garip şeyler devam ediyor bulabildiğim tek uyarı gibi şey bu oldu. Yaklaşık günde 5 6 bu sorun olmuş gördüğüm kadarıyla. nvlddmkm kodu

Beyler selam, yeni sistemle alakalı bir sıkıntı yaşıyorum. Hata olarak şunu gördüm bugün. Chat gpt ye sorunca gpu veya psu kaynaklı olabileceği veya driver sıkıntısı olabileceğini söyledi. Bir fikri olan var mı? Eski sisteme yeni ekran kartı alınca sıkıntı yaşamaya başlamıştım, yeni sistemde de oyun kapanıyor yine garip şeyler devam ediyor bulabildiğim tek uyarı gibi şey bu oldu. Yaklaşık günde 5 6 bu sorun olmuş gördüğüm kadarıyla. nvlddmkm kodu
Oyun kapanınca olay görüntüleyicisinden bakar mısın ne oluyor? paylaştığın kod ekran kartıyla ilgili

Oyun kapanınca da bu yazıyor hocam. Saatine baktım denk gelen saat bununla eşleşiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı iki kez servise gidip geldi son kez detaylı yazmıştım ama yine sorun yok diyip bunu yazıp göndermişler.

Ekler

• 1000064382.webp
    1000064382.webp
    199.1 KB · Hit: 50
Oyun kapanınca da bu yazıyor hocam. Saatine baktım denk gelen saat bununla eşleşiyor.

Ekran kartı iki kez servise gidip geldi son kez detaylı yazmıştım ama yine sorun yok diyip bunu yazıp göndermişler.
Buna benzer bir durum yaşayan başka birisi daha vardı işlemci intel mi?

Yok hocam Ryzen 5 7500f

Kriz geçirmek üzereyim aldığım günden beri bu sıkıntılarla uğraşıyorum bulamadım henüz.

Yok hocam Ryzen 5 7500f

Kriz geçirmek üzereyim aldığım günden beri bu sıkıntılarla uğraşıyorum bulamadım henüz.
Driverı ddu ile silip tekrar kur ama internete bağlı olmasın cihaz

kral adamlar 4k da CS2 açıyorlar ama sorunlu oyunu nedense açmıyorlar herhalde face it kasıyordu test eden abi

oyunun dosya bütünlüğünü doğrula directx 11 ise 12 12 ise 11 olarak çalıştır

kral adamlar 4k da CS2 açıyorlar ama sorunlu oyunu nedense açmıyorlar herhalde face it kasıyordu test eden abi

oyunun dosya bütünlüğünü doğrula directx 11 ise 12 12 ise 11 olarak çalıştır
Ben sorunu full hd de oynayarak yaşıyorum diyorum adamlar 4k atıyor değişik bir modele denk geldik galiba 😅

Tek oyunda sorun yaşamıyorum ama Green hell, rocket league icarus cs 2 hangisine denk gelirse onda oluyor. Yeri geliyor 5 gün olmuyor sonra yine oluyor falan. Bu sorunu çok sık almışım bununla ilgisi olabilir gibi geldi

Driverı ddu ile silip tekrar kur ama internete bağlı olmasın cihaz
Yarın yine deneyeyim hocam onu sürekli denedim bir ara ama nete bağlıydı pc

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
Ben sorunu full hd de oynayarak yaşıyorum diyorum adamlar 4k atıyor değişik bir modele denk geldik galiba 😅
sen dediğimi dene
directx 11 ile çalışıyorsa 12
directx 12 ile çalışıyorsa 11

varsa da MSI afterburner ı kapat veya buna benzer programları

sen dediğimi dene
Deneyelim hocam sıkıntı yok da bu normal bir şey değil gibi geliyor bana. Bir bileşenin direkt sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Yarın deneyeceğim dediğinizi

Deneyelim hocam sıkıntı yok da bu normal bir şey değil gibi geliyor bana. Bir bileşenin direkt sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Yarın deneyeceğim dediğinizi
zaten bileşen de ben green hell de donacam muhehehehe diyordu 😐 şaka bir yana genel olurdu gibime geliyor

sen dediğimi dene

varsa da MSI afterburner ı kapat veya buna benzer programları
Herhangi bir program kullanmadım yakın zamanda sıcaklık değerlerini işlemci soğutucu ekranı üzerinden takip ediyorum.

zaten bileşen de ben green hell de donacam muhehehehe diyordu 😐 şaka bir yana genel olurdu gibime geliyor
Vallahi 1.5 aydır bununla uğraşıyorum artık ne yapsam bilemedim.

Herhangi bir program kullanmadım yakın zamanda sıcaklık değerlerini işlemci soğutucu ekranı üzerinden takip ediyorum.

Vallahi 1.5 aydır bununla uğraşıyorum artık ne yapsam bilemedim.
sadece o oyunda mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,668
Üyeler
192,454
Son üye
ocuonline
Geri