loewry
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,069
aradaki freshwomenBu oyunlar mük oyna gitsin daha fazlasını istersen yazabilirsin.
aradaki freshwomenBu oyunlar mük oyna gitsin daha fazlasını istersen yazabilirsin.
Detroit Become Human yok oda güzel hikayeli oyundur bitirdimBu oyunlar mük oyna gitsin daha fazlasını istersen yazabilirsin.
hocam görmedim değil .d zevkler tartışılmaz hocam belki hikayesi için oynuyoduraradaki freshwomen![]()
Yok kral kendi oyunlarım laptop da.İnşallah internet kafe ekranıdır
Evet yüklü bazılarını da başkası girmesin diye kısayol olarak atmadım içine.hocam bunların hepsi pc de yüklümü
Steam de var kral başkaları girmesin diye kısayol oluşturmadım.witcher 2 yok
Kasım ayında da alacaktım sonra vazgeçtim kral daha bitiremedikher indirimde SSDlerin stoğunu bitiren o eleman:
Dying Light 2 sıkıntı kral nedense ben 1 i daha çok sevdim.Banishers: Ghosts of New Eden
HELLDIVERS 2
Baldur's gate 3
Enshrouded
Starfield
The Callisto Protocol
Marvel's Spider-Man Remastered
Alan Wake 2
Soma
Outer Wilds
A Space for the Unbound
Martha is Dead
The Quarry
The dark pictures anthology: House of ashes
Inside
Call of Cthulhu
Spec Ops: The Line
Singularity
Kena bridge of the spirits
Maid of sker
Pray
DEATHLOOP
Control
Dyling Light 1 ve 2
Layers of Fear
Death Stranding
Demonologist
A plague tale: innocence
A plague tale: requiem
Hellblade: senuas sacrifice
HITMAN World of Assassination
Assasins Creed Serisi
Tomb Raider Serisi
The Witcher 3
Horizon Zero Dawn
RDR2
God of war
Deteoit become human
Cyberpunk 2077
Little nightmares 1 ve 2 dahil olan paket
Metro Exodus
Call of Duty®: WWII
Modern warfare 2019 ve II
Resident evil 4 remeake
Uncharted 4
The last of us
Atomic Heart (Gamepass)
High on life (Gamepass)
Stalker 2 ( Gamepass) Kasım 2024 tarihinde çıkacak
Horizon Forbidden West
Black Myth: Wukong
Black ops 6
Tam aradığın 2 oyun var rdr2 ve witcher 3bana hitap eden pek yok ki hem grafik güzle hem hikaye veya açık dünya lazım
Çok güzel bir oyun insanları anlamakta yardımcı oluyor dene derim.aradaki freshwomen![]()
Param yetmedi kral.Detroit Become Human yok oda güzel hikayeli oyundur bitirdim
Sen beni anlıyorsun kardobelki hikayesi için oynuyodur
Hellblade - A Plague benim favorilerim dene pişman olmazsın.ya farklı oyun hala bulamadım hikayeli güzel
Sezon 2 sini bitirdimÇok güzel bir oyun insanları anlamakta yardımcı oluyor dene derim.
Param yetmedi kral.
Sen beni anlıyorsun kardo
Farklı bir şey arıosan kral direkt gidip mortal shell alıp oynayacaksın başka türlü bişi elde edemezsin.the last of us ve days gone bitti farklı bir şe arıyroum bulamadım hala ya
Kral sana saygı duyuyorum büyük adamsın. Ama MC nin hayat hikayesi beni benden aldı babasının o işleri anasının vurdum duymazlığı falan derken çok kaliteli bir hikaye oyunu.Sezon 2 sini bitirdim
yok beğenemdim yaFarklı bir şey arıosan kral direkt gidip mortal shell alıp oynayacaksın başka türlü bişi elde edemezsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral sana saygı duyuyorum büyük adamsın. Ama MC nin hayat hikayesi beni benden aldı babasının o işleri anasının vurdum duymazlığı falan derken çok kaliteli bir hikaye oyunu.
cadinin s--s hapishanesini tavsiye eder misiniz hocamBu oyunlar mük oyna gitsin daha fazlasını istersen yazabilirsin.