4 senedir hawk fab v1 kullaniyorum memnunum. Garantide sikintisi da yok. Oneririm.Rahatlık/Konfor-Uzun ömür-Sağlamlık açısından 6k garanti bonus+2k Toplam 8K bütçe ile en iyi oyuncu koltuğu hangisi
185-110Kg
Mekanizmasi guzel fakat asansoru kisa zaman sonra bozuldu. Artik beni tutmuyor, yavasca kendini birakiyor. Degistireli 3 ay oldu olmadiasansörü nasıl?
asansoru bozuk olmasina ragmen ben memnunum. 2 kez garantiden kolcak degisti. 1 defa mekanizma degistidayanıklı değil o zaman fazla
yani sorun yaşadığında direkt yardımcı oldular doğru mu?asansoru bozuk olmasina ragmen ben memnunum. 2 kez garantiden kolcak degisti. 1 defa mekanizma degisti
evet garanti suresince hicbir sorun yasamadim.garantide yardımcı oluyorlarmış ama okuduğum kadarıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani sorun yaşadığında direkt yardımcı oldular doğru mu?
onun hakkinda bir bilgim yok malesefPeki XDrive Nasıldır?
HAWK fab leş gibi 90 kiloyum gıcırdamayan tak tuk etmeyen yeri yok amortisörde bozulduRahatlık/Konfor-Uzun ömür-Sağlamlık açısından 6k garanti bonus+2k Toplam 8K bütçe ile en iyi oyuncu koltuğu hangisi
185-110Kg
zio venom xl. Hem rahat hem de zio çok ilgili.Rahatlık/Konfor-Uzun ömür-Sağlamlık açısından 6k garanti bonus+2k Toplam 8K bütçe ile en iyi oyuncu koltuğu hangisi
185-110Kg