Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Önerisi

hocam ben size şöyle söyleyim 6k bandındaki koltuklar hiçbir şekilde 100kg+ bir insanı tatmin etmez bütçenizi arttırıp geniş modellere yönelmenizi öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aldığınız koltuğu bilmiyorum
xdrive Anka işte hocam yazdım da kaçırdın heralde. xdrive akdeniz sipariş etmiştim iptal edip xdrive anka sipariş ettim 8350 ye. 183 77 kiloyum zaten sığma konusunda sıkıntı olmaz muhtemelen. benim için önemli olan rahatlığı. sen 15 li'yi kaça almıştın onu merak ettim. fotoda baya rahat duruyor.

Andromeda 2024, Anka, Hira ya da önerebileceğiniz başka modeller. Valla bi türlü karar veremiyorum. Olduğum ilde hiçbirisi yok deneme fırsatım yok yani. Hawk future a bizim forumda iyi dediklerini duydum hep de o da 11k. Gerçekten diğerleriyle arasındaki farka değer mi onu da bilmiyorum zaten.

8,5 k max bütçe

183, 79 kg
HİRA ALMA

xdrive Anka işte hocam yazdım da kaçırdın heralde. xdrive akdeniz sipariş etmiştim iptal edip xdrive anka sipariş ettim 8350 ye. 183 77 kiloyum zaten sığma konusunda sıkıntı olmaz muhtemelen. benim için önemli olan rahatlığı. sen 15 li'yi kaça almıştın onu merak ettim. fotoda baya rahat duruyor.
Pardon hocam bi arkadaş daha vardı seni onla karıştırdım, anka'ya rahat sığarsın ben 178-180/75kgyim buna rahat sığıyorum. Çok rahat ve sağlam diyebilirim fakat kolçak kısımları biraz hatalı sanırım şikayetvarda da var bakarsan görürsün böyle sağa sola çok hafif oynama yapıyor benimki. Şikayetvardaki videolardakiler çok abartı hatalı. Anka modelinde nasıl bilmiyorum, bana 15'li plus 6660 civarına 6 taksit geldi

Pardon hocam bi arkadaş daha vardı seni onla karıştırdım, anka'ya rahat sığarsın ben 178-180/75kgyim buna rahat sığıyorum. Çok rahat ve sağlam diyebilirim fakat kolçak kısımları biraz hatalı sanırım şikayetvarda da var bakarsan görürsün böyle sağa sola çok hafif oynama yapıyor benimki. Şikayetvardaki videolardakiler çok abartı hatalı. Anka modelinde nasıl bilmiyorum, bana 15'li plus 6660 civarına 6 taksit geldi
Kumaşı vs. baya kaliteli diyebilirim. tek sıkıntısı kolçakları hafif sağa sola yalama olmuş gibi oynuyor.

hocam ben size şöyle söyleyim 6k bandındaki koltuklar hiçbir şekilde 100kg+ bir insanı tatmin etmez bütçenizi arttırıp geniş modellere yönelmenizi öneririm

aldığınız koltuğu bilmiyorum
ben çok iyi yakalamışım ya 6k ya 140 kg taşıyabilen bir koltuk aldım piyasayı takip etmenin faydaları bu arada parası olup bide kalıplı olanlara öneririm ben çok rahat sığıyorum 125 kiloyum hepsiburada da 8500 lira cıvardı hatırlarsam rahat sığarsınız ben kadar hayvan değilseniz

Geri