Abdurrahman Avf
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Bütçe
- 200
eskiden logitech g300s almak istiyordum ama 10 eski olduğunu falan gördüm şimdi bir mouse önerisi yaparsanız sevinirim
şuan elimin ölçüsünü bilmeme ama logitech büyük sayılacak bir mouse kullanıyorum başka bir bilgisayar için arıyorumg203 der susarım sensörleri falan eski muhabbeti olmuştu redditte elemanın teki içini açtı karşılaştırdı aynı gibiydi.Sonradan farklı oldukları ortaya çıktı csgo vs kaymak gibi flickshot atıyorum 10 numara 5 yıldız mouse.Ama elin küçük ise önermem pek.Bence elinin ölçüsüne bir bak.
bilekten kullanıyorsan corsair katar pro. Koldan kullanıyorsan hp omen 600.şuan elimin ölçüsünü bilmeme ama logitech büyük sayılacak bir mouse kullanıyorum başka bir bilgisayar için arıyorum
Farklı oldukları mı ortaya çıktı? Kaynak? @Nightmare837 de kullanıyor, kaymak gibi flickshot falan atamıyor, takılıyor.g203 der susarım sensörleri falan eski muhabbeti olmuştu redditte elemanın teki içini açtı karşılaştırdı aynı gibiydi.Sonradan farklı oldukları ortaya çıktı csgo vs kaymak gibi flickshot atıyorum 10 numara 5 yıldız mouse.Ama elin küçük ise önermem pek.Bence elinin ölçüsüne bir bak.
Takılması ips değeri ile ilgili mousenin ips değeri gayet yüksek.1000 hz refresh rate'ye sahip şu an kullanıyorum cayır cayır kullanıyorum.razer steelseries mouselerde kullandım çok rahat söyleyebilirimki aralarında zerre kadar fark yok .Logitech G MX518 Gaming Mouse | ITOPYA
Logitech G MX518 Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 910-005545 ITOPYA'da.www.itopya.com
Farklı oldukları mı ortaya çıktı? Kaynak? @Nightmare837 de kullanıyor, kaymak gibi flickshot falan atamıyor, takılıyor.
Takılmasının IPS değeri ile ilgili olduğunu biliyorum. Kaynak?Takılması ips değeri ile ilgili mousenin ips değeri gayet yüksek.1000 hz refresh rate'ye sahip şu an kullanıyorum cayır cayır kullanıyorum.razer steelseries mouselerde kullandım çok rahat söyleyebilirimki aralarında zerre kadar fark yok .
Araştır bul oku =)Takılmasının IPS değeri ile ilgili olduğunu biliyorum. Kaynak?
Araştırdım, bulamadım. Kaynak?Araştır bul oku =)
Başlık 'Logitech G102/203 Lightsync mouselarda Mercury sensör kullanılmıyor!' https://forum.donanimarsivi.com/kon...selarda-mercury-sensoer-kullanilmiyor.274459/Araştırdım, bulamadım. Kaynak?