- Reaksiyon skoru
- 3
Aşağıda gördüğünüz gibi afterburner üzerinde rainbow six siege poligon da bilemedim dar boğaz varmı oyun içinde cok fazla donma oluyor ve fps eskisi gibi değil lutfen yardimci olun.
Yanlış bilmiyorsam dar boğaz olduğunu işlemci çekirdeklerinin bazılarının anlık kullanım yüzdelelerinin tavan , bazılarının da en dip seviyelere geldiğini gördüğümüzde anlaşılıyor diye biliyorum eğer bilgim doğruysa dar boğaz yok gibi . Yada tam o anda çekilmedi foto . yada bilgim yanlışAşağıda gördüğünüz gibi afterburner üzerinde rainbow six siege poligon da bilemedim dar boğaz varmı oyun içinde cok fazla donma oluyor ve fps eskisi gibi değil lutfen yardimci olun.
Alıntıyı görüntüle
Masaüstü kullanıyorum ryzen 5 5500 işlemci RTX 4060 OC ekran kartı kombinledimLaptop mu masaüstü mü kullanıyorsun? Birde ekran kartı modelin ne?
Poligon modunda böyle standart ve dereceli maçlarda dediğin oluyormu diye bakacağımYanlış bilmiyorsam dar boğaz olduğunu işlemci çekirdeklerinin bazılarının anlık kullanım yüzdelelerinin tavan , bazılarının da en dip seviyelere geldiğini gördüğümüzde anlaşılıyor diye biliyorum eğer bilgim doğruysa dar boğaz yok gibi . Yada tam o anda çekilmedi foto . yada bilgim yanlış![]()
Peki donma neden oluyorİşlemci kullanımın ortalama 50- 60larda. Ekran kartı kullanımın yüzde 80. Şuanlık yok.
Aşağıda gördüğünüz gibi afterburner üzerinde rainbow six siege poligon da bilemedim dar boğaz varmı oyun içinde cok fazla donma oluyor ve fps eskisi gibi değil lutfen yardimci olun.
Alıntıyı görüntüle
Nasıl yapılacağını bilmiyorum araştırıp öğrenicem işe yarar inşallahAMD için adrenalinde shader cache sıfırla var, NVIDIA içinde nvidia denetim masası-3d ayarlarında gölgelendirme arabellek boyutunu 10gb ya da üzeri yap. Donanım kaynaklı değilse oyunlardaki drop yemen düzelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AMD için adrenalinde shader cache sıfırla var, NVIDIA içinde nvidia denetim masası-3d ayarlarında gölgelendirme arabellek boyutunu 10gb ya da üzeri yap. Donanım kaynaklı değilse oyunlardaki drop yemen düzelir.
DeneyeceğimTam ekran düzenleme özelliği yüzünden kasıyor olabilir bende de cs2 kasıyordu bu yüzden kapatınca düzeldi. Kapayıp bir dener misin?
her şey güncel bios tan tut windows,geforce experience,asus yazılımı,işlemci vb. her şey en son sürüm ama güncelleme den önce gerçekten bukadar donmuyorduEkran kartı driverlari güncel mi? Son gelen driver güncellemeleri ile özellikle fps oyunlarında bunu yaşayanlar oldu. https://www.instagram.com/share/p/BACvcT128R bende son zamanlarda aynı sorunu cs2 de yaşamaya başladım ve forumlarda şuan bu tarz çok fazla konu var.
Nasıl yapılacağını bilmiyorum araştırıp öğrenicem işe yarar inşallah
Deneyeceğim
her şey güncel bios tan tut windows,geforce experience,asus yazılımı,işlemci vb. her şey en son sürüm ama güncelleme den önce gerçekten bukadar donmuyordu
Benim sistem windows 10 amaWindows 11 KB5048667 güncellemesi performans düşürüyor!
Kullanıcılar, yüklemeden sonra CPU performansında endişe verici düşüşler olduğunu belirttiler. Bilgisayarlar yüklemeden hemen sonra sorunsuz çalışma belirtileri gösterse de, yavaşlamanın başlaması ve oyun deneyimlerinin takılmalar ve gecikmelerle boğuşması uzun sürmüyor. Raporlar, sorunun...techolay.net