Özgür Özel Tokatlı Saldırıya Uğradı

İyi yapmış diyenler sabıkalı biriyi mi övüyor şimd🤣

AKP'nin yozlaşmış ideolojisinin peşinden giden oluşumların profili bellidir. Onlar için bu normal.

Suç makinesi bir herif dışarı salınmış ve CHP genel başkanına elini kolunu sallayarak tokat atabiliyor, istese bıçaklayabilirdi de. Bu adama "iyi yapmış, ne işi varmış özgürün orada" diyenler de fındık kadar beyin varsa bir şey bilmiyorum. İşte apolitik takılanların "evinize gidin oturun" dediği gençlerin hangi düzene karşı ses çıkardığını anlarlar umarım. Bu hintkiye sistemine ses çıkarmayanlar yarın pişmanım diye ağlamasın

Suç makinesi bir herif dışarı salınmış ve CHP genel başkanına elini kolunu sallayarak tokat atabiliyor, istese bıçaklayabilirdi de. Bu adama "iyi yapmış, ne işi varmış özgürün orada" diyenler de fındık kadar beyin varsa bir şey bilmiyorum. İşte apolitik takılanların "evinize gidin oturun" dediği gençlerin hangi düzene karşı ses çıkardığını anlarlar umarım. Bu hintkiye sistemine ses çıkarmayanlar yarın pişmanım diye ağlamasın

AKP'nin kendi odun kitlesinden sonra en çok güvendikleri apolitikler, liberaller, Cihangir solcuları.

Bu karaktersiz hâlâ dışarıda

Ekler

• Screenshot_20250504-141640_1.webp
    Screenshot_20250504-141640_1.webp
    56.9 KB · Hit: 33
Apolitiğim= APK li olduğumu söylemeye utanıyorum bu yüzden tarafsız takılayım da ses etmesinler

Bu profilde takılan iki tane soytarı İmamoğlu tutuklandıktan sonra coşmuştu. Hatta biri yine apolitik ayağına konu açmıştı. AKP CHP gündeminden sıkılanlar diye.

Bu saatten sonra hapiste

Bu profilde takılan iki tane soytarı İmamoğlu tutuklandıktan sonra coşmuştu. Hatta biri yine apolitik ayağına konu açmıştı. AKP CHP gündeminden sıkılanlar diye.
Bide siyaseti bırakıyorum ayakları yok mu yarmayın adamı ya. Ulan aldığınız nefes bu ülkede siyaset. DC ye girip 2 oyun oynayayım arkadaşımla desen orada da siyaset. İnstada , x de takılayım desen APK hükümeti tek tuşla orayı da kapatıyor, al sana siyaset. Sokakta kız arkadaşımla yürüyüş yapayım desen 2 tane yobaz apkli gelip "gençlik bitmiş sokakta el ele yürüyorsunuz terbiyesizler" diyor, al sana siyaset. 2 gün doğalgaz yaksan fatura uçuyor millet kışın petekleri yakmaya korkup mont ile evde oturuyor, al sana siyaset. Bu neyin apolitikliği amipler sizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birisi aponun mektubunu okutup salacaklar dediğimde benle alay etmişti. Kesin yapar akmhp tayfa aynen kanka diyordu. En önden meydanlarda izlemiştir aponun mektubunu umarım

Bu karaktersiz hâlâ dışarıda
Bu adamı görüp bunun gibi olan binlerce suç makinesi bu adamın alkışlandığını gördüğünde "sokakta beğenmediğime takayım bıçağı sonra PKK'li derim beni de alkışlarlar" dese ve sana bana taksa bıçağı ne yapacağız ?

Atatürk kültür merkezinde Sırrı nın cenazesinde yine aponun mektubu okutulmuş:LOL:. Utanıyoruz Sirkiyeliyim demeye

kanka maalesef onlarında bir farkı yok cidden şu ülkede adam gibi bir aday çıkacakta biz görecez.
Dostum sen suç makinesi birini tekrar suç işledi diye övdün hala apolitik takılıyorsun. Bu adam ve bunun gibi binlercesini hapse atmayıp üstüne suçluları içerden çıkaran hükümetle hepsi aynı demek bence çok saçma

Geri