Çözüldü✓ Palit 5070 ti mı nitro + 9070 xt mi

nitro+ al geç uğraşma başka bişeyle nvidiadan bi cacık olmaz bu sene sıvadılar.

Dostum herkes yaşamıyo olabilir ama o yaşayanlardan biri sen olabilirsin. O yüzden diyorum nvidiadan şaşma diye işlemci olarak amd efsane ama ekran kartına aynı şeyleri söyliyemem.
nvidiada yaşamamanın garantisi var mı hele 5070 tinın en ucuzunu alırsam 6 yıl götüreceğine hiç inanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nitro+ al geç uğraşma başka bişeyle nvidiadan bi cacık olmaz bu sene sıvadılar.
aynı ekran kartıymış nasıl memnun musun

nvidiadan şaşma ne demek ya daha kötü karta niye sırf mfg(ki kötü) dışında hiç bir avantajı olmayan (oyunlar için) karta 9-10k fazla versin
Arada çok fark var diyemem ama 9070 xt 5070 ti dan daha iyi değil daha kötü. Bakın burada konu fiyat değil hangisi daha iyi sorunu. Bu arada mfg 4 5 oyunda deneyimledim ben gecikme hissi yaşamadım ve grafikler de güzeldi elbette tam oturmuş bir sistem değil. Hem güç kullanımı her raster hemde teknoloji yönünden Nvidia üstün. Fiyat? İşte konu bu olursa tartışma farklı olabilirdi

Ekler

• 1000107758.webp
    1000107758.webp
    46.8 KB · Hit: 16
  • 1000107759.webp
    1000107759.webp
    45.8 KB · Hit: 22
  • 1000107760.webp
    1000107760.webp
    39.2 KB · Hit: 34
nvidiada yaşamamanın garantisi var mı hele 5070 tinın en ucuzunu alırsam 6 yıl götüreceğine hiç inanmıyorum

aynı ekran kartıymış nasıl memnun musun
evet cok memnunum

Arada çok fark var diyemem ama 9070 xt 5070 ti dan daha iyi değil daha kötü. Bakın burada konu fiyat değil hangisi daha iyi sorunu. Bu arada mfg 4 5 oyunda deneyimledim ben gecikme hissi yaşamadım ve grafikler de güzeldi elbette tam oturmuş bir sistem değil. Hem güç kullanımı her raster hemde teknoloji yönünden Nvidia üstün. Fiyat? İşte konu bu olursa tartışma farklı olabilirdi
fiyat olmasa giderim msi vanguard 5070 ti alırım kafam rahat olur nasıl fiyat değil

dlss falan pek umrumda değil steam kütüphanem bomboş zaten forza oynayacağım cs oynayacağım boş vaktim oldukça ekstra birkaç hikaye oyunu oynarım işte

bu veriler eski muhtemelen amdnin 9070xtnin peformansını ciddi artıran driverı geldi geçen ay

fiyat olmasa giderim msi vanguard 5070 ti alırım kafam rahat olur nasıl fiyat değil

dlss falan pek umrumda değil steam kütüphanem bomboş zaten forza oynayacağım cs oynayacağım boş vaktim oldukça ekstra birkaç hikaye oyunu oynarım işte
Hangisi daha iyi diye sormuşsunuz hocam? Başka açıklama var mı konunuzda? Başlıkta sadece hangisi yazıyor :D bütçeniz yetmiyorsa sadece hikayeli oyun oynuyor rekabetçi oyunlarda alt rütbeler de geziyorsanız amd alın. Rekabetçi oyunlarda gecikmeyi daha az hissetmek istiyor, rt seviyor path tracing deneyimlemek istiyor veya cuda kullanıyorsanız nvidia alın. İhtiyaç meselesi. Reflex 2 zaten yolda mfg kimsenin kötülediği gibi değil her oyunda stabil olmayabiliyor o ayrı fakat çalışan oyunda mükemmel çalışıyor. Çoğu oyuna çok hızlı destek getiriliyor dlss 4 olmadan çıkan oyun çok nadir piyasa hala Nvidia da ama hikayeli oyunsa amaç sadece neden AMD olmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,687
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri