itopyanın tamamen boş bi kurum oldğunu düşünüyorum işleri güçleri inflere para vermek. gerçek indirim nadirİtopya vb siteler yayıncılara veya influencerlara para vererek reklam yaptırmak yerine kendileri indirim yaparsa görürüz![]()
İyi bir markasizce bu marka iyi mi ?
Bunun Gainward olanını kullanmış biri olarak kesinlikle orta seviye diyemem.Model orta seviye bu arada dandik falan değil. Evga XC' ye denk.
Bunun Gainward olanını kullanmış biri olarak kesinlikle orta seviye diyemem.
Soğutma pek iyi değil ama yine de bu sıcaklık normal değil kasa iyi olmayabilir. 70-73 arası gezmesi gerekti. İncelemelerde genelde 72 üstünü hiç görmemiş %46 fan hızında.
Tek sorun soğutma değil, kartı eline alır almaz kalitesiz olduğunu hissediyorsun. Kasa GT301'di o zamanlar, TUF modelinden sonra bunu takınca büyük şok yaşamıştım.Soğutma pek iyi değil ama yine de bu sıcaklık normal değil kasa iyi olmayabilir. 70-73 arası gezmesi gerekti. İncelemelerde genelde 72 üstünü hiç görmemiş %46 fan hızında.
![]()
Palit GeForce RTX 3060 Ti DUAL OC review
We review the Palit GeForce RTX 3060 Ti DUAL OC 8GB, it's the value proposition from Palit. The 3060 Ti series are bound to please many as they offer proper gaming performance competing at GeForce R... Graphics card temperatureswww.guru3d.com
İşin değişik yanı 3060 için de sonuçlar aynı
![]()
PALIT GeForce RTX 3060 DUAL OC review
We travel to the premises of PALIT, which released their DUAL OC GeForce RTX 3060, also with 12GB, 3584 shading processors activated and with a default boost clock of 1837 MHz the OC edition graphics ... Graphics card temperatureswww.guru3d.com
Gerçi 3060 2 slot
3060Ti 2.5 slot.
Bence iyi ben de aynı markayı kullanıyorum, gamegaraj satıyorsizce bu marka iyi mi ?