Panelci çocuk...?(acil)

durun gelişmeler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu kapandı galiba arkadaş olabilme ihtimalim var jsjsjjsjsjsjsjsjsjsj

pek anlamadım ama neyse sdfghjklş
ddosu veya phishing zor bişi değil.hiç bişi bilmeyen adam bile hazır toollar ile yapar bunu.
ordan burdan toplama toollar ile yapıyordur ezik hahah

durun gelişmeler var

Konu kapandı galiba arkadaş olabilme ihtimalim var jsjsjjsjsjsjsjsjsjsj

pek anlamadım ama neyse sdfghjklş
Çıtır hacker abisi daha öğrenecek yolu var, senin için denerse kötü olurmuş babababa yapma yav ne talihsiz bir durum. Evde ölüm makinesi dışarıda çamaşır makinesi bunlar. :ROFLMAO:

Lan p'z'v'nk sen o cipsli ellerinle panel kullanırken ben 13 yaşında C# öğrendim atarın kime lan velet. Eğer yürek yiyip o 120 kiloluk g'tünle bana bir şey yapmaya kalkarsan o ananı tarhana çorbası yapar içerim

gönderiyorum
Hocam sansür de yapsan uyarı gelecek

o nasıl oluyor ?
GeForce NOW

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Che_
Hocam daha o hacker lığa ilk adımını atmış şuan daha çırak usta olması için rahat 5 yılı var hatta biraz çocuk la dalga geçin

Hocam daha o hacker lığa ilk adımını atmış şuan daha çırak usta olması için rahat 5 yılı var hatta biraz çocuk la dalga geçin
valla nasıl oluyor bende bir temel olayım yani :d (kötüye kullanmam bilgi için)

C# biliyorumda o çocuğun dediklerini hiç anlamadım

valla nasıl oluyor bende bir temel olayım yani :d (kötüye kullanmam bilgi için)

C# biliyorumda o çocuğun dediklerini hiç anlamadım
Hahah hocam C# ye ne gerek var gidin bı 5 10 liraya satılıyor ama tavsiye etmem boşverin paneli adamın TC sini öğrendin e nabican mesela bende tayyibin TC si var bir şey yapabilirmiyim hayır yaparmıyım hayır

Hahah hocam C# ye ne gerek var gidin bı 5 10 liraya satılıyor ama tavsiye etmem boşverin paneli adamın TC sini öğrendin e nabican mesela bende tayyibin TC si var bir şey yapabilirmiyim hayır yaparmıyım hayır
yani şimdi paneli kastetmedim hackerlik boş işmi sence nelerde ve nasıl kullanabilirim onu sormuştum ona göre ilerlemek isterim

ailen tehlikede olabilir dostum onları güvenli bir mekana götürmelisin

yani şimdi paneli kastetmedim hackerlik boş işmi sence nelerde ve nasıl kullanabilirim onu sormuştum ona göre ilerlemek isterim
Hocam o zaman hacker demeyi bırakıp yazılım demeliyiz eğer iyi öğrenirsen bı oyun tasarlayıp ama kaliteli eşi benzeri olmayan onuda piyasaya sürersen para kazanırsınız iyi

Karakola gidip suç duyurusunda bulunabilirsiniz olayı anlatıp. Yaşı büyükse paketlerler küçükse de annesi babası bi güzel döver

Geri