bir şey olmaz merak etme, paparaya üye olurkende sanal sözleşmeyi kabul ediyosun zaten onunda kopyasını aldın mı yazıcıdan felan hayırArkadaşlar az önce papara kartım geldi tc numaramı ve imzamı istediler sözleşmenin kopyasını almadım sorun olur mu başıma bir iş gelir mi korkuyorum annem aklıma girmeyi başardı.
Almadım. Ayriyetten kartı aktive etmedim daha teslim gününden 10 gün önce geldiği gözüküyor. Kuryede garip bi çanta arasından 1 saat seçerek geldi. Üniforması falan yoktu. Dolandırılmış olmayayım?bir şey olmaz merak etme, paparaya üye olurkende sanal sözleşmeyi kabul ediyosun zaten onunda kopyasını aldın mı yazıcıdan felan hayır
Kart kuryeleri öyle sadece kart dağıttıkları için kim bilir kaç kişinin kartı vardır elinde dağıtılmayı bekleyenAlmadım. Ayriyetten kartı aktive etmedim daha teslim gününden 10 gün önce geldiği gözüküyor. Kuryede garip bi çanta arasından 1 saat seçerek geldi. Üniforması falan yoktu. Dolandırılmış olmayayım?
Bir sorun olmaz kardeşim.Arkadaşlar az önce papara kartım geldi tc numaramı ve imzamı istediler sözleşmenin kopyasını almadım sorun olur mu başıma bir iş gelir mi korkuyorum annem aklıma girmeyi başardı.