Neler Yeni

Papara hakkında sorular

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Arkadaşlar az önce papara kartım geldi tc numaramı ve imzamı istediler sözleşmenin kopyasını almadım sorun olur mu başıma bir iş gelir mi korkuyorum annem aklıma girmeyi başardı.

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Arkadaşlar az önce papara kartım geldi tc numaramı ve imzamı istediler sözleşmenin kopyasını almadım sorun olur mu başıma bir iş gelir mi korkuyorum annem aklıma girmeyi başardı.
bir şey olmaz merak etme, paparaya üye olurkende sanal sözleşmeyi kabul ediyosun zaten onunda kopyasını aldın mı yazıcıdan felan hayır

Atyxah

80+ Silver
Yok kanka kart alıyosun sonuçta gayet normal hatta binanın fotoğrafını felan da çekiyorlar sorun yok.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir şey olmaz merak etme, paparaya üye olurkende sanal sözleşmeyi kabul ediyosun zaten onunda kopyasını aldın mı yazıcıdan felan hayır
Almadım. Ayriyetten kartı aktive etmedim daha teslim gününden 10 gün önce geldiği gözüküyor. Kuryede garip bi çanta arasından 1 saat seçerek geldi. Üniforması falan yoktu. Dolandırılmış olmayayım?

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Almadım. Ayriyetten kartı aktive etmedim daha teslim gününden 10 gün önce geldiği gözüküyor. Kuryede garip bi çanta arasından 1 saat seçerek geldi. Üniforması falan yoktu. Dolandırılmış olmayayım?
Kart kuryeleri öyle sadece kart dağıttıkları için kim bilir kaç kişinin kartı vardır elinde dağıtılmayı bekleyen

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,543
İsim
Oğuz Oğuz
Bir sorun olmaz kardeşim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,960
Üyeler
168,224
Son üye
Umurta
Top Bottom