Kendiliğinden açık zaten sanırım öyle yazıyor. Örneğin paparadan qr ile ödemeye yapabiliyordum direk monitörde e pin sitesinde bakiye yüklerken qr çıkıyor direk kamera ile okutup ödeme yapıyorum. Sanırım kimliği okutamadım kameranın dibinemi sokmam gerek kimliğimi iyi okuyabilmesi için?bağlantı tercihlerinde olması gerekli yada müşteri hizmetlerini filan arayıp telefonun nfc özelliğini açtırmalısın
Güncel fotoğraflı kimliğim, okutunca lütfen tc kimlik numaranla aynı kimlik kullan diyor. Zaten hesabımı açarken oluşturduğum tc de kendi tc numaram. Kamera açısından vb dolayımı acaba okuyamıyor kimliği nasıl okutacam bunugüncel kimlik değil mi ve kimliği okutunca bir uyarı mı veriyor
Yarın güneş ışığında masaya koyup iyice deneyeceğim güzel bir şekilde. Umarım okur 2200 tl boşa gitmesineğer numaran filan senin üstüne değilse oradan bi hata veriyor olabilir, belki net okuyamadığı içinde olabilir kimliği düz bir yere masaya filan koyup ışık açık net görünür şekilde okutmayı dene
Ben Mars'a geçtim şimdilik çok iyi sorunsuz çalıştı ve üyelikte de sıkıntı yaşamadım. Oyun falan alırkende cashback veriyoPapara kapandı, tosla aldım. Ne illet birşeymiş 2200 tl attım hesabı doğrulayamadım bir türlü. Desteğe mesaj attım. Umarım paramı alabilirim. Papara gibi internet harcamasında sorun çıkarmayan bir kart öneriniz varmıdır
Marsta limit varmı veya kayıt için kimlik istiyormu kartını nerden bulabilirimBen Mars'a geçtim şimdilik çok iyi sorunsuz çalıştı ve üyelikte de sıkıntı yaşamadım. Oyun falan alırkende cashback veriyo