Papara parama ne olacak

Arlprt

80+
Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar papara kıymetli madenler hesabımda 3 bin tl ye yakın param vardı ve şuanda para çekmek istediğimde çekilmiyor para bozdurmak istediğimde yetkiniz yok diyor bu paraya ne olacak o kadar biriktirdiğim param çöp mü oldu ?

Arkadaşlar papara kıymetli madenler hesabımda 3 bin tl ye yakın param vardı ve şuanda para çekmek istediğimde çekilmiyor para bozdurmak istediğimde yetkiniz yok diyor bu paraya ne olacak o kadar biriktirdiğim param çöp mü oldu ?
Biz de düşünüyoruz ne olacak

Papara açıklama yaptı ödemesi yapılacakmış hepsinin papazının sosyal medya hesaplarını takip edin bilgi veriyorlar

Dün haber çıkmadan once hesapta cüzi bir miktar para vardı, haberi görünce faturalarımı ödeyip epin çektim paran çöp olmaz ama paranın çekilebilir olmasını beklemeniz lazım.

Dün haber çıkmadan once hesapta cüzi bir miktar para vardı, haberi görünce faturalarımı ödeyip epin çektim paran çöp olmaz ama paranın çekilebilir olmasını beklemeniz lazım.
peki hocam ne zamana cekilebilir olur bilginiz varmı

papara açıklama yaptı 1 saat önce hesaplarda bulunan paraları iade ediceğini açıkladı.

benimde 13k var içerde nolacak bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

papara açıklama yaptı 1 saat önce hesaplarda bulunan paraları iade ediceğini açıkladı.
e nasıl edilecek peki nasıl cekecegiz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,901
Üyeler
183,917
Son üye
Berat.zeze
Geri