Papara, 13 yaş üzeri herkesin kullanabileceği bir ön ödemeli kart hizmetidir.
Şok, CarrefourSA, teknoSA ve D&R'lardan Litecard alabilirsiniz. Ücretsizdir. Ödediğiniz 5 lira hesabınıza yansıtılır.
Uygulama içinden Black Card başvurusunda bulunabilirsiniz.
Black Card'ın size sunduğu tek avantaj ATM'den para çekebilmektir.
Çok paranız varsa banka debit kartlar tabi ki daha uygun ama Türk + öğrencisiniz. Para ne yani dimi?
- Birçok eğlence ve alışveriş sitelerinde/uygulamalarında (YouTube Music, Netflix, Spotify vb.) %50 para iadesi verdiğinden dolayı banka kartlarından daha avantajlı.
- Ayda 500 TL ve altı para yatırma 5 defaya kadar, para çekme 5 defaya kadar ücretsizdir. İşlem tutarı 500 TL'yi veya 5 defalık işlem ücretsiz işlem limiti aşılırsa ücret kesilir. Ücret detayları papara.com ve uygulamada.
- IBAN ile para yüklemek ücretsiz. IBAN yüklemelerinde banka hesabı ve papara hesabı aynı kişi üzerine olmalıdır.
- IBAN'a para çekme ücretsiz.
- Bunlar dışından teknoSA ve CarrefourSA'dan ücretsiz PTT'den %1 ücretle para yatırılabilir.
- Papara aylık kullanım ücreti veya kullanılmama ücreti kesmez.
- Papara'da her ay 1 defa 30 gün içinde 1 TL'ye sanal kart oluşturulabilir. Güven vermeyen sitelerden tek seferlik alışveriş için harcama sonrası anında iptal edilen hayalet kart hizmeti mevcuttur.
- Papara ile sorun yaşamazsınız. Sorun yaşadığınız takdirde 0850 340 0 340 veya [email protected] iletişime geçebilirsiniz.
Soru: Tosla'mı Papara mı?Cevap: YouTube Premium kullanıyorsanız YT aboneliğinizi Papara üzerinden başlatın. Tosla 9 TL iade verirken Papara 15 TL iade veriyor. Onun dışında bir fark yok. Tavsiyem ikisini de kullanmanız. Hatta tavsiyem şudur ki hem Papara hem tosla hem Pokus kullanın.
Tosla'ya herhangi bir banka debit kartla size ait olmasa bile para yüklenebildiğinden dolayı son 1 aydır Papara kullanmıyorum. Papara'yı sadece ve sadece YT Premium için kullanıyorum. Papara BKM Kitap iadesi içinde kullanılabilir. Bunun yanında Pokus 100 TL'lik BKM Kitap harcamalarına %25 geri iade veriyor. 130 TL'lik alışverişte 97,50 TL ödersiniz.
Kısaca ben;
Papara'yı sadece YT için kullanıyorum son 1 aydan beri.
Tosla artık genel kartım oldu. Çünkü banka kartı ile direkt para yüklenebiliyor. Bu özellik benim için çok iyi. Bu arada Papara'dan Tosla'ya para yüklenebilir. Ama Tosla'dan Papara'ya yüklenemez.
Pokus kartı trendyol (200 TL'ye şak 50 TL indirim), BKM Kitap %25 indirim kampanyaları dolayısıyla kullanıyorum.
Ve son olarak hepsi ininal'dan daha karlı ve avantajlı.
ARTIK PAPARA YARDIM KONUSU AÇMAYIN ÇÜNKÜ BU BİLGİLER İNTERNET SİTESİNDE YAZIYOR VE 5 DAKİKALIK OKUMA İLE BİR SONUCA VARABİLİRSİNİZ.