Çözüldü✓ Param güvende teslimat süresi

ne yap ne et yurtiçine vermesini sağla ptt bazen 1 haftada getiriyor yurtiçi ise 1-2 günde getiriyor geçen ay ürün aldım param güvende ile adam pazartesi kargoya verdi salı elime ulaştı.

ne yap ne et yurtiçine vermesini sağla ptt bazen 1 haftada getiriyor yurtiçi ise 1-2 günde getiriyor geçen ay ürün aldım param güvende ile adam pazartesi kargoya verdi salı elime ulaştı.
Saat geç oldu sabah kalkınca erkenden yazarım.

yurtiçi kargoyla cuma aldığım ürün cumartesi elime ulaştı ben şubeden aldığım içinde olabilir pazartesiye kalabilirdi yoksa

Yurt içi Ankara'dan Diyarbakır'a yolladım 1 günde gitti

Açarken videoya çek :D

oha ptt size kargoları getiriyor mu
Ya adamı sık boğaz etmek istemedim yazmayacaktım baktım herkes 1 günde geldi diyor biraz önce yurtiçiye vermesini rica ettim.

Yurt içi Ankara'dan Diyarbakır'a yolladım 1 günde gitti
Ankara'dan İstanbul'a 1 günde yurtiçi kargo ile gönderiyorum. İnşallah PTT kargoyu secmemistir.
Bu sabah saat 11.31'de yurtiçi kargoya verdi. Ama kargo takip yaptığımda şu an haramidere transfer merkezinde görünüyor. Daha kocaeliye gelmemiş bile. Yarın hem buraya gelip hemde dağıtıma çıkıp yetişir mi bilmiyorum.

Bu sabah saat 11.31'de yurtiçi kargoya verdi. Ama kargo takip yaptığımda şu an haramidere transfer merkezinde görünüyor. Daha kocaeliye gelmemiş bile. Yarın hem buraya gelip hemde dağıtıma çıkıp yetişir mi bilmiyorum.
yarına eline ulaşır orda yazana pek bakma sen geç giriyorlar. Ne aldın?

Ya merak ettim. Ne aldın. Bende iki kargo gönderdim bugün. Yarın öğleye kalmaz teslim alırlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,152
Üyeler
199,303
Son üye
Babahan

Geri