Saat geç oldu sabah kalkınca erkenden yazarım.ne yap ne et yurtiçine vermesini sağla ptt bazen 1 haftada getiriyor yurtiçi ise 1-2 günde getiriyor geçen ay ürün aldım param güvende ile adam pazartesi kargoya verdi salı elime ulaştı.
oha ptt size kargoları getiriyor muptt bazen 1 haftada ge
Ben seçtim valla 1 saat uzaklıkta uğraşamam yurtiçine vermeye .daklı olan seçmez![]()
Ya adamı sık boğaz etmek istemedim yazmayacaktım baktım herkes 1 günde geldi diyor biraz önce yurtiçiye vermesini rica ettim.oha ptt size kargoları getiriyor mu
ne yap ne et yurtiçine vermesini sağla ptt bazen 1 haftada getiriyor yurtiçi ise 1-2 günde getiriyor geçen ay ürün aldım param güvende ile adam pazartesi kargoya verdi salı elime ulaştı.
Yurt içi Ankara'dan Diyarbakır'a yolladım 1 günde gitti
Bu sabah saat 11.31'de yurtiçi kargoya verdi. Ama kargo takip yaptığımda şu an haramidere transfer merkezinde görünüyor. Daha kocaeliye gelmemiş bile. Yarın hem buraya gelip hemde dağıtıma çıkıp yetişir mi bilmiyorum.Ankara'dan İstanbul'a 1 günde yurtiçi kargo ile gönderiyorum. İnşallah PTT kargoyu secmemistir.
yarına eline ulaşır orda yazana pek bakma sen geç giriyorlar. Ne aldın?Bu sabah saat 11.31'de yurtiçi kargoya verdi. Ama kargo takip yaptığımda şu an haramidere transfer merkezinde görünüyor. Daha kocaeliye gelmemiş bile. Yarın hem buraya gelip hemde dağıtıma çıkıp yetişir mi bilmiyorum.
Ya merak ettim. Ne aldın. Bende iki kargo gönderdim bugün. Yarın öğleye kalmaz teslim alırlar.Bu sabah saat 11.31'de yurtiçi kargoya verdi. Ama kargo takip yaptığımda şu an haramidere transfer merkezinde görünüyor. Daha kocaeliye gelmemiş bile. Yarın hem buraya gelip hemde dağıtıma çıkıp yetişir mi bilmiyorum.
yarına eline ulaşır orda yazana pek bakma sen geç giriyorlar. Ne aldın?
Akıllı saat.Ya merak ettim. Ne aldın. Bende iki kargo gönderdim bugün. Yarın öğleye kalmaz teslim alırlar.