Paramı ne yapabilirim?

Agalar 1000-2000 TL para var eyvallah al satda yapıyorum ama şu borsa işinde falan para katlanıyor cart curt diyolar. O iş nasıl oluyor bilen biri detaylı anlatabilirmi? Altın,dolar fazla kazandırmıyor malum
borsa dusunuyorsan biraz çözene kadar halka arzlara gir youtube da kanallar var ufak ufak birşeyler kapmaya bak biraz kasanı buyuttukten sonra uzun dönem kazandırcak hisselere yatırım yap vb.. şuana kadar borsada hiç kaybetmedim illaki kaybedeceksın dıye bir şey yok

borsa dusunuyorsan biraz çözene kadar halka arzlara gir youtube da kanallar var ufak ufak birşeyler kapmaya bak biraz kasanı buyuttukten sonra uzun dönem kazandırcak hisselere yatırım yap vb.. şuana kadar borsada hiç kaybetmedim illaki kaybedeceksın dıye bir şey yok
bakıcam o halka arza bi arkdaş daha önerdi yukarıda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

t
teşekkürler

Geri