Neler Yeni

Paramı ne yapabilirim?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali

Cardatore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Varol Can
Agalar 1000-2000 TL para var eyvallah al satda yapıyorum ama şu borsa işinde falan para katlanıyor cart curt diyolar. O iş nasıl oluyor bilen biri detaylı anlatabilirmi? Altın,dolar fazla kazandırmıyor malum
borsa dusunuyorsan biraz çözene kadar halka arzlara gir youtube da kanallar var ufak ufak birşeyler kapmaya bak biraz kasanı buyuttukten sonra uzun dönem kazandırcak hisselere yatırım yap vb.. şuana kadar borsada hiç kaybetmedim illaki kaybedeceksın dıye bir şey yok

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
borsa dusunuyorsan biraz çözene kadar halka arzlara gir youtube da kanallar var ufak ufak birşeyler kapmaya bak biraz kasanı buyuttukten sonra uzun dönem kazandırcak hisselere yatırım yap vb.. şuana kadar borsada hiç kaybetmedim illaki kaybedeceksın dıye bir şey yok
bakıcam o halka arza bi arkdaş daha önerdi yukarıda
Mesaj otomatik birleştirildi:

t
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,053
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom