Patriot ram alınır mı?

elimdeki 1x32 5200mhz rami satıp
bu ram kitini almayı düşünüyorum. alınır mı? sahte çıkmaz dimi incehesapta
Expo/XMP profilini açınca o kadar fazla sorun yaşayan var ki forumlarda eğer imkanın varsa ve RGB istiyosan XPG ya da Lexar falan al derim ben. Hele şu son zamanlarda, bi forumda arama yaparsan "ekrana görüntü gelmiyor, oyun ortasında kapanıyor, expoyu kapatınca düzeliyor" diyor herkes, hangi rami kullanıyosun dediğinde hepsinin cevap "patriot"
Sorunsuz kullanan da çok ama yani riski yüksek. Ya da en çok satılan ram diye belki en çok onun hakkında sorunlara denk geliyoruz, bilmiyorum.

Expo/XMP profilini açınca o kadar fazla sorun yaşayan var ki forumlarda eğer imkanın varsa ve RGB istiyosan XPG ya da Lexar falan al derim ben. Hele şu son zamanlarda, bi forumda arama yaparsan "ekrana görüntü gelmiyor, oyun ortasında kapanıyor, expoyu kapatınca düzeliyor" diyor herkes, hangi rami kullanıyosun dediğinde hepsinin cevap "patriot"
Sorunsuz kullanan da çok ama yani riski yüksek. Ya da en çok satılan ram diye belki en çok onun hakkında sorunlara denk geliyoruz, bilmiyorum.
g skill alacağım 7200mhz cl34

hocam niye var bu 7200 ler ozaman:D fark ediyor diyorlar almışken direk 7000 civarı almak istiyorum
Herkes oyuncu değil diye var, intel işlemci kullananlar da var diye var :D Amd'de 1:1in dışına çıkmak performans kaybı ve gecikme yaşatıyor. Benim bellekler 7200ye köklediğimde çok daha kötü performans veriyor o yüzden 6kda çaylıyorum. Bu olay ddr4te de var. 4k mhz üstünde performans düşüyor

g skill alacağım 7200mhz cl34
Neden 7200mhz? 6000 / 30 al kafan rahat olsun, AM5 de stabil çalıştıramazsın 7200 ü. 6400 max o bile olmayabilir. Anakartta destekliyor dediğine bakma sen, sweet spot 6000/30 ve aradaki performans farkı o kadar düşük ki hiç ama hiç gerek yok.

elimdeki 1x32 5200mhz rami satıp
bu ram kitini almayı düşünüyorum. alınır mı? sahte çıkmaz dimi incehesapta
güzel ram kendim kullanıyorum performansı fiyatına göre çok iyi hynix-a olduğu içinde kaliteli zaten sana önerim 6000mhz cl30 al sorun var diyenlerin çoğunun çözümü var ram milli ramimiz olduğu için herkes kullanıyor e doğal olarak problem çeken insan da olacaktır kusursuz ürün olmaz.

Neden 7200mhz? 6000 / 30 al kafan rahat olsun, AM5 de stabil çalıştıramazsın 7200 ü. 6400 max o bile olmayabilir. Anakartta destekliyor dediğine bakma sen, sweet spot 6000/30 ve aradaki performans farkı o kadar düşük ki hiç ama hiç gerek yok.
al sorun olmaz diyenlerde oldu

6000mhz olabildigince düşük cl değerli ram alman daha iyi olacaktır. cl30 lar yaygın piyasada ama illa pahalı ram alicam diyorsan 7200mhze vericegin paraya cl28 6000 mhz ram bulup al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

intel sistemlerde daha az problem oluyor ama am5 te 6000mhz üstü stabilite zor yakalanıyor

Stabilite problemi yaşama ihtimalin çok yüksek, yaşamadığın takdirde de bu değerlerin sana getirisi çok düşük, aşırı gereksiz bir risk. Hani oyun performansı üstündeki etkisi büyük olsa yine girilir belki o riske ama değil.

Geri