güzeldir fakat fiyatları pahalı gerek yok bence xpg lancer 6000 cl30 gayet iyi bir seçenek oluranladım hocam g skillin ürünleri nasıldır
güzeldir fakat fiyatları pahalı gerek yok bence xpg lancer 6000 cl30 gayet iyi bir seçenek oluranladım hocam g skillin ürünleri nasıldır
Expo/XMP profilini açınca o kadar fazla sorun yaşayan var ki forumlarda eğer imkanın varsa ve RGB istiyosan XPG ya da Lexar falan al derim ben. Hele şu son zamanlarda, bi forumda arama yaparsan "ekrana görüntü gelmiyor, oyun ortasında kapanıyor, expoyu kapatınca düzeliyor" diyor herkes, hangi rami kullanıyosun dediğinde hepsinin cevap "patriot"elimdeki 1x32 5200mhz rami satıp
bu ram kitini almayı düşünüyorum. alınır mı? sahte çıkmaz dimi incehesapta![]()
Patriot Viper Venom RGB PVVR532G720C34K 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz CL34 Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sahte çıkmaz tabi de XPG ürünleri daha stabil çalışır diye düşünüyorumelimdeki 1x32 5200mhz rami satıp
Patriot Viper Venom RGB PVVR532G720C34K 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz CL34 Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
g skill alacağım 7200mhz cl34Expo/XMP profilini açınca o kadar fazla sorun yaşayan var ki forumlarda eğer imkanın varsa ve RGB istiyosan XPG ya da Lexar falan al derim ben. Hele şu son zamanlarda, bi forumda arama yaparsan "ekrana görüntü gelmiyor, oyun ortasında kapanıyor, expoyu kapatınca düzeliyor" diyor herkes, hangi rami kullanıyosun dediğinde hepsinin cevap "patriot"
Sorunsuz kullanan da çok ama yani riski yüksek. Ya da en çok satılan ram diye belki en çok onun hakkında sorunlara denk geliyoruz, bilmiyorum.
Herkes oyuncu değil diye var, intel işlemci kullananlar da var diye varhocam niye var bu 7200 ler ozamanfark ediyor diyorlar almışken direk 7000 civarı almak istiyorum
Neden 7200mhz? 6000 / 30 al kafan rahat olsun, AM5 de stabil çalıştıramazsın 7200 ü. 6400 max o bile olmayabilir. Anakartta destekliyor dediğine bakma sen, sweet spot 6000/30 ve aradaki performans farkı o kadar düşük ki hiç ama hiç gerek yok.g skill alacağım 7200mhz cl34
güzel ram kendim kullanıyorum performansı fiyatına göre çok iyi hynix-a olduğu içinde kaliteli zaten sana önerim 6000mhz cl30 al sorun var diyenlerin çoğunun çözümü var ram milli ramimiz olduğu için herkes kullanıyor e doğal olarak problem çeken insan da olacaktır kusursuz ürün olmaz.elimdeki 1x32 5200mhz rami satıp
al sorun olmaz diyenlerde olduNeden 7200mhz? 6000 / 30 al kafan rahat olsun, AM5 de stabil çalıştıramazsın 7200 ü. 6400 max o bile olmayabilir. Anakartta destekliyor dediğine bakma sen, sweet spot 6000/30 ve aradaki performans farkı o kadar düşük ki hiç ama hiç gerek yok.
intel sistemlerde daha az problem oluyor ama am5 te 6000mhz üstü stabilite zor yakalanıyoral sorun olmaz diyenlerde oldu
Xpg Lancer Black 6000mhz cl30 2419 tlal sorun olmaz diyenlerde oldu
Stabilite problemi yaşama ihtimalin çok yüksek, yaşamadığın takdirde de bu değerlerin sana getirisi çok düşük, aşırı gereksiz bir risk. Hani oyun performansı üstündeki etkisi büyük olsa yine girilir belki o riske ama değil.al sorun olmaz diyenlerde oldu
Stabilite problemi yaşama ihtimalin çok yüksek, yaşamadığın takdirde de bu değerlerin sana getirisi çok düşük, aşırı gereksiz bir risk. Hani oyun performansı üstündeki etkisi büyük olsa yine girilir belki o riske ama değil.