PC Trojan bulaştı yardım

Trojan truva atı demek.
ADWCleaner taraması yapmadan önce windowsun kendi güvenlik duvarı ile tarama yaptığımda trojan:win32/wacatac d!ml bu trojan çıkıyordu şuan ADWCleane taraması yaptım trojan:win32/wacatac d!ml bu trojanda çıkmıyor fakat google da gezerken durmadan website blocked due to trojan malwarebytes bu uyarıyı veriyor şuan trojan kalmış gibi arkadan konuşan kalın sesli adam ekranka tıklatmamalar olmuyor :D

wacatac trojan virüs isminde her 5 dk da bir birisi konuşuyor ses geliyor istemsizce az önce youtube dili rusca olmuştu ekranı donduruyor bir şey yapılmıyor nasıl geçer acil yardım
indir.jpeg

Bu linkten indir dostum istersen şu videoda ki ayarları yapabilirsin.

ADWCleaner önerdiğin için çok teşekkür ederim sanırım trojanı bu uygulama geçirdi normal malwarebytes kullanıyorum sürekli tehditi buluyor siliyorum başlatınca yine aynı tehditi buluyordu ADW komple sildi sanırsam artık ortalıkta bir şey yok sanırım yeni virüs programım ADW olucak her şey için teşekkürler :)

ADWCleaner önerdiğin için çok teşekkür ederim sanırım trojanı bu uygulama geçirdi normal malwarebytes kullanıyorum sürekli tehditi buluyor siliyorum başlatınca yine aynı tehditi buluyordu ADW komple sildi sanırsam artık ortalıkta bir şey yok sanırım yeni virüs programım ADW olucak her şey için teşekkürler :)
Demek ki virüsü atan iyi cryptleyememiş ;)
zaten trojandan hack devri bitti artık
PC yi direk ipden hackleme xpde kaldı ;)

• Beğen
Reaksiyonlar: un1x
Doğrudur fazla anlamam hack mack işinden: ASDASD
Aslında bayağı basit
sana tek bir şey anlatayım
öyle bir programda çat diye basıp düğmeye hack yapılmaz ;)
biz ilk önce bunu ve gizliliği öğrendik ,)
istersen sana da öğretebilirim.

• Hahaha
Aslında bayağı basit
sana tek bir şey anlatayım
öyle bir programda çat diye basıp düğmeye hack yapılmaz ;)
biz ilk önce bunu ve gizliliği öğrendik ,)
istersen sana da öğretebilirim.
oooooo AyyıldızTim diyorsun asd:ASDASD yok ben almıyayım sağol kafamı onla yormayayım teklif için teşekkürler AS:DASDASD

oooooo AyyıldızTim diyorsun asd:ASDASD yok ben almıyayım sağol kafamı onla yormayayım teklif için teşekkürler AS:DASDASD
Ayyıldız timden değilim ki?
bunu nereden çıkardın

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,574
Üyeler
191,126
Son üye