hicbirsey yapamaz format at onu da engelle büyük ihtimal panelden bulmuştur numarayı daarkadaslar bi adamdan hıle almıstım sonra exeyı attı ve bişeyler acılıp kapadnı babamın telini falan attı bunlarla bir şey yapaıblımr ı ne yapabılırım suanda para falan ıstıyor
reis şimdi format atmak icin yarın gitmem gerekiyor pc ciye int cok yavas iso inmiyo ve serverde cogu kisinin datasını yaymışlar ve beyaz yeşil forumda bana banka hesaplarına tüm şifrelere erişceklerini söyliyorlarhicbirsey yapamaz format at onu da engelle büyük ihtimal panelden bulmuştur numarayı da
eğer pcde kayıtlı banka şifre vs varsa tabii ki erişirler yarın gidiceksen kapat pcyi veya interneti de kesebilirsin sonuçta internet olmasa rat çalışmazreis şimdi format atmak icin yarın gitmem gerekiyor pc ciye int cok yavas iso inmiyo ve serverde cogu kisinin datasını yaymışlar ve beyaz yeşil forumda bana banka hesaplarına tüm şifrelere erişceklerini söyliyorlar
Hocam banka değişmek için müşteei hizmetleri aramak gerekio fakat mesai saatleri dışı şuan pc ciye format atmaya gidiyom sorun çözülürmüeğer pcde kayıtlı banka şifre vs varsa tabii ki erişirler yarın gidiceksen kapat pcyi veya interneti de kesebilirsin sonuçta internet olmasa rat çalışmaz
Oyun hesapları falan calınırmı steam vbeğer pcde kayıtlı banka şifre vs varsa tabii ki erişirler yarın gidiceksen kapat pcyi veya interneti de kesebilirsin sonuçta internet olmasa rat çalışmaz
çalınabilir. Benim çalındı geri kurtarmıştım çok korkmuştum. Örneğin Steam için telefondan Steam'i yükle şifreleri değiştir tüm hesaplardan çıkış yap Steam Guard ekle. Hesabımda 5 dolar civarı bakiye vardı eleman direk kendine aktarmıştı.Hocam banka değişmek için müşteei hizmetleri aramak gerekio fakat mesai saatleri dışı şuan pc ciye format atmaya gidiyom sorun çözülürmü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oyun hesapları falan calınırmı steam vb