Pc ye rat yedim nasıl duzeltirim ACİLLL

Arlprt

80+
Reaksiyon skoru
54
arkadaslar bi adamdan hıle almıstım sonra exeyı attı ve bişeyler acılıp kapadnı babamın telini falan attı bunlarla bir şey yapaıblımr ı ne yapabılırım suanda para falan ıstıyor

arkadaslar bi adamdan hıle almıstım sonra exeyı attı ve bişeyler acılıp kapadnı babamın telini falan attı bunlarla bir şey yapaıblımr ı ne yapabılırım suanda para falan ıstıyor
hicbirsey yapamaz format at onu da engelle büyük ihtimal panelden bulmuştur numarayı da

hicbirsey yapamaz format at onu da engelle büyük ihtimal panelden bulmuştur numarayı da
reis şimdi format atmak icin yarın gitmem gerekiyor pc ciye int cok yavas iso inmiyo ve serverde cogu kisinin datasını yaymışlar ve beyaz yeşil forumda bana banka hesaplarına tüm şifrelere erişceklerini söyliyorlar

reis şimdi format atmak icin yarın gitmem gerekiyor pc ciye int cok yavas iso inmiyo ve serverde cogu kisinin datasını yaymışlar ve beyaz yeşil forumda bana banka hesaplarına tüm şifrelere erişceklerini söyliyorlar
eğer pcde kayıtlı banka şifre vs varsa tabii ki erişirler yarın gidiceksen kapat pcyi veya interneti de kesebilirsin sonuçta internet olmasa rat çalışmaz

eğer pcde kayıtlı banka şifre vs varsa tabii ki erişirler yarın gidiceksen kapat pcyi veya interneti de kesebilirsin sonuçta internet olmasa rat çalışmaz
Hocam banka değişmek için müşteei hizmetleri aramak gerekio fakat mesai saatleri dışı şuan pc ciye format atmaya gidiyom sorun çözülürmü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun hesapları falan calınırmı steam vb

Hocam banka değişmek için müşteei hizmetleri aramak gerekio fakat mesai saatleri dışı şuan pc ciye format atmaya gidiyom sorun çözülürmü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun hesapları falan calınırmı steam vb
çalınabilir. Benim çalındı geri kurtarmıştım çok korkmuştum. Örneğin Steam için telefondan Steam'i yükle şifreleri değiştir tüm hesaplardan çıkış yap Steam Guard ekle. Hesabımda 5 dolar civarı bakiye vardı eleman direk kendine aktarmıştı.

Parolaların adamın eline geçtiyse artık çok geç.

Acı konuşucam biraz---
Eğer bir oyunda hile varsa oynamaya değmez.
Eğer sen hile yapmaya çalışıyorsan artık başına ne gelse müstahak

Pc fişini çek internetini kapat. En yakın zamanda format attır. Ardından direk bilgisayarda yüklü steam vs uygulamaların şifrelerini değiştir. Gerisi müstahak zaur reisin dediği gibi...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,745
Üyeler
192,491
Son üye
Guratesn
Geri