Oppi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 668
Anakart Asus ise armoury create yükleyip kontrol edebilirsin diğer driverları.güncel hatta silip yükledim
Anakart Asus ise armoury create yükleyip kontrol edebilirsin diğer driverları.güncel hatta silip yükledim
ağır darboğaz alıyorsun video kapağına bakarsak
Format çözüm olabilir, aklınıza şundan dolayı olabilir dediğiniz bir şey var mıdır?asrock anakart![]()
Darboğaz gibide değil cpu %100 bile olmuyor garip bir durum.ağır darboğaz alıyorsun video kapağına bakarsak
hocam aynı pc deki testler de böyle bi problem yokağır darboğaz alıyorsun video kapağına bakarsak
1 kere daha atmıştım hala aynıFormat çözüm olabilir, aklınıza şundan dolayı olabilir dediğiniz bir şey var mıdır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Darboğaz gibide değil cpu %100 bile olmuyor garip bir durum.
2k da oynuyordur ondan yapmıyor olabilir ama sende ağır darboğaz var işlemci 87 kullanımda geziyorhocam aynı pc deki testler de böyle bi problem yok
1 kere daha atmıştım hala aynı
aklımda sadece ramlar var tek slot 16gb ram var ama ram yüzündende bu kadar düşük fps olamaz
gerçi 1080p oynuyormuşhocam aynı pc deki testler de böyle bi problem yok
aklımda sadece ramlar var tek slot 16gb ram var ama ram yüzündende bu kadar düşük fps olamaz
ama adama göre darboğazın fazla adamın gpu bile kullanılıyor grafiklerin her şeyi aç hocam ve driver falan kurdun değil mihocam aynı pc deki testler de böyle bi problem yok
tek slot olduğundan patlıyorsun. rami çiftletek slot fsr kapalı açıp denemdim aynı performans