PC'de sosyalleşme mecraları

catsped

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,012
PC'de dolaşırken insanın canı sıkılıyor dolayısıyla birileriyle sosyalleşebilmek, sohbet edebilmek istiyor. Sizin insanlarla yazışarak veya konuşarak sohbet muhabbet ettiğiniz, sosyalleştiğiniz mecralar var mı?

PC'de dolaşırken insanın canı sıkılıyor dolayısıyla birileriyle sosyalleşebilmek, sohbet edebilmek istiyor. Sizin insanlarla yazışarak veya konuşarak sohbet muhabbet ettiğiniz, sosyalleştiğiniz mecralar var mı?
fivem

Oğlum siz komik falan mı sanıyorsunuz kendinizi :D "Benim var.” Cidden mi? İşte zeka, vizyon ve çaba yoksunluğunun 2-3 kelimeye indirgenmiş hâli. İnsanların sosyalleşmek istediği bir ortamda, herkes paylaşım yaparken sen çıkıp koskoca bir hiçlik atmışsın ortaya. Öneri yok, katkı yok, zerre empati yok. Bu ne biliyor musun? ‘Ben varım ama bir halt söylemeyeceğim’ ukalalığının klavyeye dökülmüş hâli. Sanki senin kullandığın mecralar sihirli, sen de orada elit bir seçilmişsin, ama tabii kimseyle paylaşmazsın çünkü “sıradan insanlar anlamaz.” Ego desen Everest, içerik desen kum tanesi. Bu cevabı atarken gerçekten kendini sosyal bir varlık mı sandın, yoksa internet erişimi olan bir boşluk musun? İnsan sohbet etmek istiyor, sen gelip duvara “var” yazıp gidiyorsun. Cevabın konuşma değil, soğukluk yayıyor. Varlığın bile iletişimin önüne geçiyor. Cidden bir şey katmayacaksan bari gölge etme de biz gerçekten konuşmak isteyen insanlarla sosyalleşelim, önerileşelim. Sizi ne zaman engelledim bilmiyorum ama engelleme sebebim boş değilmiş :D

bende internette bile sosyalleşemiyorum, yaz sohbet edelim

Oğlum siz komik falan mı sanıyorsunuz kendinizi :D "Benim var.” Cidden mi? İşte zeka, vizyon ve çaba yoksunluğunun 2-3 kelimeye indirgenmiş hâli. İnsanların sosyalleşmek istediği bir ortamda, herkes paylaşım yaparken sen çıkıp koskoca bir hiçlik atmışsın ortaya. Öneri yok, katkı yok, zerre empati yok. Bu ne biliyor musun? ‘Ben varım ama bir halt söylemeyeceğim’ ukalalığının klavyeye dökülmüş hâli. Sanki senin kullandığın mecralar sihirli, sen de orada elit bir seçilmişsin, ama tabii kimseyle paylaşmazsın çünkü “sıradan insanlar anlamaz.” Ego desen Everest, içerik desen kum tanesi. Bu cevabı atarken gerçekten kendini sosyal bir varlık mı sandın, yoksa internet erişimi olan bir boşluk musun? İnsan sohbet etmek istiyor, sen gelip duvara “var” yazıp gidiyorsun. Cevabın konuşma değil, soğukluk yayıyor. Varlığın bile iletişimin önüne geçiyor. Cidden bir şey katmayacaksan bari gölge etme de biz gerçekten konuşmak isteyen insanlarla sosyalleşelim, önerileşelim. Sizi ne zaman engelledim bilmiyorum ama engelleme sebebim boş değilmiş :D
😂 😂 Nereden diye sormadın ki var mı diye sordun ben de söyledim 😂

😂 😂 Nereden diye sormadın ki var mı diye sordun ben de söyledim 😂
burada "nereden" ve "var mı" aynı anlamda kullanılabilir, boş toksikliğe gerek yok

biz sadece a mk desek banlanırız herif bu zamana kadar toksikliğini yapıyor banlanmıyor yazdığı mesaj sayısı 5000

Son düzenleme:
yasli bir adam degilseniz zaten internetteki sosyallesme adi altinda platformlari zaten az cok biliyorsundur bu yuzden konunun cok bos oldugunu dusundum ve ben de buna gore bir mesaj yazdim senin o belki de yazarken cok dusundugunuz konuya ben bunu layik gordum acikcasi utanmiyorum da, istediginiz gibi laf edebilirsiniz ama bombos bir konu bence siz ''Bu cevabı atarken gerçekten kendini sosyal bir varlık mı sandın, yoksa internet erişimi olan bir boşluk musun?'' kusura bakmayin ama anca bunu diyecek bir insansiniz hic de oyle sanki ustunmus gibi konusmaya hakkiniz dahi yok, ''sosyal varlik'' ne yahu bunlarin konumuzla alakasi bile yok, bombos konusmussunuz ve insanin biraz yuzu kizarir bunlari yazarken ben olsam utanirdim... diyecekseniz eger ''isteyen istedigi konuyu acar'' bende istedigim cevabi veririm o halde, daha kotusu bu verdigim cevaba konudan alakasiz bile diyemeyeceksiniz cunku alakali XD

''Sevdiğim kız için ne yapmalıyım?'' mesela bu konu da forumda acildi buna gelir fikirlerimi uzun uzun yazarim cunku ortada cok fazla soru isareti var acaba bu adam nasil birisi ve kiza ne yapmali...? sizin actiginiz konu ne peki? ''sosyallesme platformlari'' sanki instagram veya steam ismini daha once duymamissiniz gibi... cevap tam burnunun dibinde ama siz uzun uzun bir nefret floodu yazmissiniz googleyi actiginda karsina cikan ilk sey youtube zaten hic mi akliniza gelmiyor?

ustelik ben yazdigim seyin gayet mizahi oldugunu dusunuyorum biraz kaba bir tabir ama herifin teki gelse ve tavsiye verse ustune daha ne ekleyebilir bu insanlar? kimin her gun yazistigi ama kimsenin bilmedigi oyle cok gizli bir mecra var? haberiniz olsun bizim oyle sizden sakladigimiz bir sosyal medya yok, yani butun kurallara da uyuyoruz simdi dahasi biz kimseye ''bu adamin konusuna yazmayin'' demiyoruz ''Cidden bir şey katmayacaksan bari gölge etme'' bunu yazarken hic mi insanda utanma olmaz sizin konunuzu one cikaranlar da biziz hatirlatayim, amaan siz zaten ''arkadaslar biraz daha ciddi olur musunuz'' demeyi bile eziklik olarak gordugunuz icin muhtemelen boyle seylerden yabancisiniz ama madem durum bu kadar ciddi ben verecegim tavsiyeyi vereyim

youtube : kendi icerigini paylasarak (ne kadar sacma olursa olsun kesfete dusme ihtimali var ve buradan arkadas kazanan insanlari bile gordum)
x : tartisma alani gibi gozulebilir ama rahat insanlar da dolu, hesap buyutmek kolay ama sabir gerekiyor
reddit : turk subreditler var ozellikle sanatla ilgilenenler icin sanatolia, vlandiya veya cok onermedigim KGBTR
steam : milyon tane oyun var sec begen bak illa birisi var
discord : kapatildi ama dpi var
deviantArt : resim seviyorsan
insta : zaten illa hesabin vardir, birilerinin illa onerilenlerine dusuyorsun
1000kitap : zor ama kitaplari seven insanlar var ve profil acmak bile ise yarayabilir
technopat/donanim arsiv : burasi ve orasi

bunlari yazmam 5 dakika bile surmedi ama al bakalim hepsi senin olsun bunak! herkesin yazacagi ve senin de bildigin ama cok yuksek ihtimalle bile bile konusunu actigin o standart sosyal medyalar bunlar, umarim o aradigin arkadasi bulursun ve yeni bir dost edinebilirsin!! sadece 2 dakika dusunmen yeterliydi ama gene yazayim madem bu kadar cok istiyorsun

Son düzenleme:
yasli bir adam degilseniz zaten internetteki sosyallesme adi altinda platformlari zaten az cok biliyorsundur bu yuzden konunun cok bos oldugunu dusundum ve ben de buna gore bir mesaj yazdim senin o belki de yazarken cok dusundugunuz konuya ben bunu layik gordum acikcasi utanmiyorum da, istediginiz gibi laf edebilirsiniz ama bombos bir konu bence siz ''Bu cevabı atarken gerçekten kendini sosyal bir varlık mı sandın, yoksa internet erişimi olan bir boşluk musun?'' diyecek bir insansiniz hic de oyle sanki ustunmus gibi konusmaya hakkiniz dahi yok, ''sosyal varlik'' bunlarin konumuzla alakasi bile yok, insanin biraz yuzu kizarir bunlari yazarken ben olsam utanirdim diyecekseniz eger ''isteyen istedigi konuyu acar'' bende istedigim cevabi veririm o halde daha kotusu bu verdigim cevaba konudan alakasiz bile diyemeyeceksiniz XD

''Sevdiğim kız için ne yapmalıyım?'' mesela bu konu da forumda acildi buna gelir fikirlerimi uzun uzun yazarim cunku ortada cok fazla soru isareti var acaba bu adam nasil birisi ve kiza ne yapmali...? sizin actiginiz konu ne peki? ''sosyallesme platformlari'' sanki instagram veya steam ismini daha once duymamissiniz gibi... cevap tam burnunun dibinde ama siz uzun uzun bir nefret floodu yazmissiniz googleyi actiginda karsina cikan ilk sey youtube zaten hic mi aklina gelmiyor?

ustelik ben yazdigim seyin gayet mizahi oldugunu dusunuyorum biraz kaba bir tabir ama herifin teki gelse ve tavsiye verse ustune daha ne ekleyebilir bu insanlar? kimin her gun yazistigi ama kimsenin bilmedigi oyle cok gizli bir mecra var? haberiniz olsun bizim oyle sizden sakladigimiz bir sosyal medya yok, yani butun kurallara da uyuyoruz simdi dahasi biz kimseye ''bu adamin konusuna yazmayin'' demiyoruz ''Cidden bir şey katmayacaksan bari gölge etme'' bunu yazarken hic mi insanda utanma olmaz sizin konunuzu one cikaranlar da biziz hatirlatayim, amaan siz zaten ''arkadaslar biraz daha ciddi olur musunuz'' demeyi bile eziklik olarak gordugunuz icin muhtemelen boyle seylerden yabancisiniz ama madem durum bu kadar ciddi ben verecegim tavsiyeyi vereyim

youtube : kendi icerigini paylasarak (ne kadar sacma olursa olsun kesfete dusme ihtimali var ve buradan arkadas kazanan insanlari bile gordum)
x : tartisma alani gibi gozulebilir ama rahat insanlar da dolu, hesap buyutmek kolay ama sabir gerekiyor
reddit : turk subreditler var ozellikle sanatla ilgilenenler icin sanatolia, vlandiya veya cok onermedigim KGBTR
steam : milyon tane oyun var sec begen bak illa birisi var
discord : kapatildi ama dpi var
deviantArt : resim seviyorsan
insta : zaten illa hesabin vardir, birilerinin illa onerilenlerine dusuyorsun
1000kitap : zor ama kitaplari seven insanlar var ve profil acmak bile ise yarayabilir

al bakalim hepsi senin olsun bunak! herkesin yazacagi ve senin de bildigin ama cok yuksek ihtimalle bile bile konusunu actigin o standart sosyal medyalar bunlar, umarim o aradigin arkadasi bulursun ve yeni bir dost edinebilirsin
ne boş yapmışsın alt tarafı kendi sosyalleştiğin mecrayı ve nasıl sosyalleştiğini yaz geç, ne egolu kendini üstün gören insanlarsınız bide uzun uzun ezmek için yazmış :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,400
Üyeler
187,036
Son üye
emirdogan1626
Geri