Performax Gaming Trinity 650 W Nasıldır?

-Swag-

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
600
Performax Gaming Trinity 650 W
Bu kasa nasıldır psu fln önermezseniz bu bütçede psu dahil rainbow rgb bir kasa önerebilir misiniz?.(Sistem toplamada yeniyimde)

Performax Gaming Trinity 650 W
Bu kasa nasıldır psu fln önermezseniz bu bütçede psu dahil rainbow RGB bir kasa önerebilir misiniz?.(Sistem toplamada yeniyimde)
PowerBoost VK-G3621C USB 3.0 ATX, Mesh panel, Fixed Rainbow Fan x3, Siyah Kasa (PSU Yok) | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Zalman ZM500-LXII 500W 120mm Power Supply - incehesap.com
Dediğiniz ürünün PSU'sunun ne olduğu belli değil, kasa da hava almıyor, bu yüzden biraz ekleyip bunları almanızı öneririm. Ancak sisteminiz biraz fazla güç çekiyorsa daha iyi PSU alıp elinize para geçince kasa almanız daha mantıklı olur.

PowerBoost VK-G3621C USB 3.0 ATX, Mesh panel, Fixed Rainbow Fan x3, Siyah Kasa (PSU Yok) | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Zalman ZM500-LXII 500W 120mm Power Supply - incehesap.com
Dediğiniz ürünün PSU'sunun ne olduğu belli değil, kasa da hava almıyor, bu yüzden biraz ekleyip bunları almanızı öneririm. Ancak sisteminiz biraz fazla güç çekiyorsa daha iyi PSU alıp elinize para geçince kasa almanız daha mantıklı olur.
Hocam sistem toplayacağım şöyle bi özellik belirledim;
ryzen 5 1600af
msi gtx ventus oc d6 1650
xpg adata 16 gb ram
ssd olarakda okuma ve yazma hızı yüksek bir sata ssd
bu sisteme kasa bakıyorum

Hocam sistem toplayacağım şöyle bi özellik belirledim;
ryzen 5 1600af
msi gtx ventus oc d6 1650
xpg adata 16 gb ram
ssd olarakda okuma ve yazma hızı yüksek bir sata ssd
bu sisteme kasa bakıyorum
2. el mi? Sıfır mı toplayacaksınız?
Eğer 0 olacak ve henüz toplamadıysanız konu açmanızı öneririm çünkü 1600 AF ücretin çok daha altına 10100F alınabiliyor ve oyunlarda çok daha iyi performans veriyor.

mümkünse alacağınız psu nun markasının bilindik ve kaliteli bir marka olduğundan emin olun ayrıca 80+ sertifikası olması mutlaka çok önemli psu eğer kasayla birlikte alıncaksa psu yu özellikle araştırmanızı tavsiye ederim

Geri