Neler Yeni

Yardım Pivot çok önemli mi!

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Baran
Şu ikisi arasında kalmıştım LG daha iyi denmişti pivot yok çok sıkıntı çıkarır mı

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
Şu ikisi arasında kalmıştım LG daha iyi denmişti pivot yok çok sıkıntı çıkarır mı
Lg de hdr var daha iyi pivot ise yazılımcı vb değilsen sıkıntı olmaz pivot demek ekranı dikey i olarak çevirile bilmesidir

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lg de hdr var daha iyi pivot ise yazılımcı vb değilsen sıkıntı olmaz pivot demek ekranı dikey i olarak çevirile bilmesidir
Üste assagi yapılıyor ya lgde yapılmıyor aoc alcaktim ama ölü piksel sıkıntısi var

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,895
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kullanımına göre değişir, bence pek bir esprisi yok mesela.

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
27G2U'yu kullanıyorum Pivot özelliğini şuan kuzenime hava atmak dışında pek kullanmadım. Eğer 2. monitör olarak alınacaksa pivot alınabilir. Gerçi kimse Türkiyede 2. mönitöre 3k vermez

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Ben 24G2U kullanıyorum, pivot özelliğini sık sık kullanıyorum. Oturma pozisyonuma, yanımda biri olup olmamasına göre sağ sol yukarı aşağı bence çok faydalı oluyor. Ha, şart mı, değil. Konforlu mu, çok.

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 24G2U kullanıyorum, pivot özelliğini sık sık kullanıyorum. Oturma pozisyonuma, yanımda biri olup olmamasına göre sağ sol yukarı aşağı bence çok faydalı oluyor. Ha, şart mı, değil. Konforlu mu, çok.
Ölü piksel sıkıntısi olmasa aoc alcamda işte o sıkıntı ama yapicak bişeyim yok gibi LG daha iyi çünkü pivotta olmucak gibi

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Bana göre gereksiz fakat örneği bir yayıncıya, yazılımcıya ve editörlere falan baya katkı sağlıyor. Onun dışında eğer sıradan normal oyuncu veya günlük kullanan birisiysen bi' olayı yok.

Normal oyuncu birisi 2. ekran alarak sadece Spotify, Discord ve Tarayıcı gibi şeylerde kullanır. Öyle şeyler için o kadar para vermeye ben gerek duymam.

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
He evet o konuyu unutmuşum. Yatarken monitörü sağa çeviriyorum yatağa doğru güzel bir açı oluyor. Tabi bunu direkt monitörü çevirip de yapabilirsin.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bir kere bile ihtiyaç duymadım ama kullanan yazılımcılar ve twitch yayıncıları var. İhtiyaç meselesi.

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Baran
He evet o konuyu unutmuşum. Yatarken monitörü sağa çeviriyorum yatağa doğru güzel bir açı oluyor. Tabi bunu direkt monitörü çevirip de yapabilirsin.
Bana göre gereksiz fakat örneği bir yayıncıya, yazılımcıya ve editörlere falan baya katkı sağlıyor. Onun dışında eğer sıradan normal oyuncu veya günlük kullanan birisiysen bi' olayı yok.

Normal oyuncu birisi 2. ekran alarak sadece Spotify, Discord ve Tarayıcı gibi şeylerde kullanır. Öyle şeyler için o kadar para vermeye ben gerek duymam.
Rikse girmeye değermi peki pivot için aoc almak LG mi alayım yada sorunsuz

The Batman

80+ Silver
32 inch ekranım var yazılım için daha tam deniyemedim ama çok hayati bir şey değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,930
Üyeler
161,359
Son üye
Rafethan
Top Bottom