Ckribrahim
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,405
4.5 çıkarsınız2. Platinum Ryzen 3 3100 işlemcim yine denk geldi
Aerocool Cylon 4F işlemci soğutucusu ile ne kadar overclock yapabilirim?
4.5 i golden de yapabiliyor bu biraz daha zorlanır diye düşünüyorum4.5 çıkarsınız
4.5 golden ile rahat yapılıyor biraz daha artabilir diye düşünüyorum ?4.6ghz falan yaparsın denemek sınırları zorlamak için ama günlük için fazla olur 4.4ghz de günlük kullanırsın
Hocaöm amd 4ç6 ghz önerilen bence üstüne çıkmayın4.5 i golden de yapabiliyor bu biraz daha zorlanır diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4.5 golden ile rahat yapılıyor biraz daha artabilir diye düşünüyorum ?
Neden peki onu duymamıştım ?Hocaöm amd 4ç6 ghz önerilen bence üstüne çıkmayın
İşlemci aşırı fazla ısınıyor ve ömrü daha hızlı azalıyor ama ytyinede neredeyse r7 3700x aynı performans yapıyorNeden peki onu duymamıştım ?
test yaparken 4050 mhz de 997 mV ile 50 derecede çalışıyordu ? soğutucu fena değil denemek için biraz zorlanabilir mi ?İşlemci aşırı fazla ısınıyor ve ömrü daha hızlı azalıyor
Bnece denmeyimn illa dibi görcem derseniz 4.6 ghz çıkıntest yaparken 4050 mhz de 997 mV ile 50 derecede çalışıyordu ? soğutucu fena değil denemek için biraz zorlanabilir mi ?
4425 mhz de 1225 mV dedi ctr testinde 4.5 deniyorumBnece denmeyimn illa dibi görcem derseniz 4.6 ghz çıkın
Voltaj ve mghhz konusunda yardımxcı olamayacağım4425 mhz de 1225 mV dedi ctr testinde 4.5 deniyorum
zorlarsan çıkarsın 4.7 belki daha da üstüne4.5 i golden de yapabiliyor bu biraz daha zorlanır diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4.5 golden ile rahat yapılıyor biraz daha artabilir diye düşünüyorum ?
Gece yatarken 1.2 volt verdim 4.5 ghz 50 dakika sonra kardeşim kapamış 70 derecezorlarsan çıkarsın 4.7 belki daha da üstüne